Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Elle Boutique otvara svoja vrata u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu

Domaći dizajneri po prvi put okupljeni u centru Zagreba
07. lipnja 2018. u 09:55 297 prikaza
Elle Boutique
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/21

Najbolji domaći dizajneri okupit će se u srcu metropole, točnije u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu i predstaviti svoju bogatu ponudu pod okriljem domaćeg modnog magazina Elle. U subotu, 9. lipnja Elle Boutique dovodi najpoznatija i najuglednija imena domaće modne scene čije ćete komade na licu mjesta moći i nabaviti, i to po promotivnim cijenama.

Elle Boutique | Autor : PROMO Foto: PROMO

Chic i casual okruženje poznatog zelenog dvorišta Arheološkog muzeja postat će, uz žamor ljubitelja mode, savršena kulisa za šoping pomno odabranih dizajnerskih komada, ali i druženje sa svjetski priznatim domaćim dizajnerima. Dvadesetak najpopularnijih dizajnera prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba. Među njima su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske, a to su Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, modni dvojac ELFS, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, te Price on Request. Uživat ćemo i u bridal kreacijama Envy Rooma te upečatljivim printevima Boudoira, odvažnim modernim siluetama Ane Marije Ricov i Sonje Lamut, kao i u kreacijama miljenika zagrebačke publike, a to su Klisab, A’Marie i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, Elle Boutique donosi i modne acessoirese brendova Sheriff & Cherry i Sovilj.

Elle Boutique | Autor : PROMO Foto: PROMO

Elle Boutique dodatno će obogatiti turističku ponudu metropole i pružiti Zagrebčanima, ali i brojnim inozemnim turistima jedno posebno iskustvo – priliku da upoznaju Hrvatsku kroz vrhunsku modu i dizajn poznatih domaćih stručnjaka, ali i da se druže s omiljenim dizajnerima.

Pridružite nam se 9. lipnja na cjelodnevnom druženju uz odličnu glazbu i otkrijte što je in ove sezone, a kući odnesite probrane, trendi komade s Elle jamstvom! Vrata otvaramo u 10 ujutro i družimo se sve do 21 sat navečer u dvorištu Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Sve novosti pratite na Facebook eventu

Elegantno i romantično Bajkovito ljeto s modnim potpisom dvojca iz eNVy rooma borosane Obuća s dušom Pet novih modela borosana sad dolaze u vedrijim bojama kupanje u mlijeku Poput Kleopatre Treba li se kupati u mlijeku? Dermatolog otkriva pravu istinu o tome

 

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas