Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Elizabeth Olsen: Da nema sestara, odijevala bih se kao muškarac!

Elizabeth Olsen (1)
Foto: Pixsell
1/3
19.08.2011.
u 14:10

Mlađa sestra Mary-Kate i Ashley Olsen krenula je u vlastiti pohod na veliko platno. Iako je u filmovima svojih sestara počela glumiti sa 4 godine, Elizabeth svoju karijeru gradi prvenstveno - učenjem.

Stil Mary-Kate i Ashley Olsen već smo savladali, no njihova mlađa sestra Elizabeth (po kojoj je marka Elizabeth i James dobila ime) pokazuje kako obitelj Olsen ima još pokoji talent za otkriti.

Nedavno je u medijima odjeknula vijest kako je upravo Elizabeth odabrana za ulogu Carrie Bradshaw u priči o njezinu dolasku u New York, no mlada glumica ove je vijesti opovrgnula, dodavši kako ona nije dovoljno “cool” da glumi mladu Carrie. “Prijatelj koji prati blogove rekao mi je za tu priču i moram reći da nije istinita”; rekla je Elizabeth novinarima. No, priznaje kako je velika obožavateljica serije. “Obožavam Seks i grad, no ne mogu ni pomisliti da glumim jednu od tih dama”, izjavila je te dodala: “Nitko nije cool poput Carrie Bradshaw!”. Iako je nećemo gledati u ulozi Carrie, mlada glumica odlično podnosi cjelodnevna snimanja i obaveze na fakultetu koje kombinira uz rad. Upravo je na svoje obrazovanje Lizzie posebno ponosna – iako se glumom bavi od malih nogu i ima sestre koje su u industriji već dobro poznate, odlučila je svoj zanat peći na teži način – učenjem glume na newyorškom fakultetu Tisch. Tako joj se često događa da s premijera šalje seminarske radove, no priznaje kako uživa u svakom trenutku. Elizabeth u 2011. izlaze čak tri filma – horor Silent House, hvaljeni Martha Marcy May Marlene te krajem godine Peace, Love & Misunderstanding u kojem glumi uz Jane Fondu.

Dvadesetdvogodišnja glumica definitivno je jedna od najtraženijih u Hollywoodu – početkom 2012. izlazi joj film Red Lights gdje glumi uz Roberta de Nira, redovita je gošća raznih zvjezdanih evenata i polako kroji vlastiti stil. Iako je karijeru počela manjim ulogama u filmovima svojih sestara, njezin posljednji uradak – Martha Marcy May Marlene na ovogodišnjem Cannes film festivalu oduševio je publiku i kritičare. Već je prati glas pretendentice za Oscara, a najavljeno je i snimanje filma Very Good Girls s Dakotom Fanning, koji se očekuje 2013. Modno gledano, Lizzie nema definiran stil poput starijih sestara Mary-Kate i Ashley (koje su poznate po takozvanom granny-chicu), no pažljivo prati njihove savjete.

U Cannesu se na obje promocije svojih filmova pojavila noseći haljine njihova brenda The Row, a u svakodnevnim prilikama najviše voli traperice i haljine koje pažljivo spaja s maštovitim accessoireom. “Mary-Kate i Ashley su najbolje! No ja nemam apsolutno nikakva interesa za modnu karijeru. Volim nositi odjeću koja je mekana i udobna i jako volim njihov brend Elizabeth and James. U srednjoj školi odijevala sam se poput Annie Hall – šešir, tregeri, košulje zakopčane do grla i muške hlače bile su moj stil”, otkrila je.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije