Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gazda u kući

Draga, ti odluči kada nam je vrijeme za seks, a kada za jelo

seks
Arhiv VL-a
03.03.2011.
u 16:08

Istraživanje je pokazalo da žene koriste širok spektar trikova kako bi uvjerile partnere da prihvate njihov savjet te da odluka na kraju ipak bude njezina, a ne njegova

Draga, što ćemo ručati danas? Hoćeš li odvesti dijete u vrtić? Što ćemo raditi ovaj vikend? Smijem li izaći s dečkima, malo ćemo se napiti... Sudeći po novom istraživanju o donošenju odluka u braku, muškarci se drže one stare: “Tko pita, ne skita”! Naime, tri četvrtine svih važnih odluka u kućanstvu donose žene, pokazalo je novo istraživanje tvrtke Ginstersa u kojem je sudjelovalo 3000 parova, prenosi Daily Mail.

Žena je gazdarica u kući

Žene redovito odlučuju za sebe i partnera što će jesti, gdje će živjeti, kada će imati djecu, gdje će ići na godišnji odmor, kako će potrošiti novac... A muškarcima kao da odgovara ta ženska briga!

– Čini se da muškarci više nisu dominantni u kući i da to znaju. U istraživanju nas je iznenadilo koliko su bili iskreni i otvoreni u pitanjima o njihovu odlučivanju u kući. No, većini muškaraca ne smeta što traže dopuštenje za nešto – objašnjava glasnogovornik Ginstersa Larry File.

I dok žene odlučuju kako će provesti zajedničko vrijeme te koja će biti temperatura u kući, muškarci odlučuju koji će automobil voziti obitelj i što će se gledati na televiziji.

Zavođenjem do cilja

Istraživanje je pokazalo da žene koriste širok spektar trikova kako bi uvjerile partnere da prihvate njihov savjet te da odluka na kraju ipak bude njezina, a ne njegova. Flert s partnerom te odijevanje u oskudnu i seksi odjeću najčešći su ženski načini zavođenja.

Izgleda da ti trikovi i te kako pale, osobito uzme li se u obzir da je istraživanje pokazalo kako žene čak odlučuju i o tome kada se ide u krevet!

Ključne riječi

Komentara 6

BK
B Kosa
18:44 03.03.2011.

Tko bi se ovde snaso sa zenama uvjek je vladalo uvjerenje da one rijetko prve to sve zapocinku

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
18:53 03.03.2011.

Samo su još za ševu,a ostalo moš zaboraviti...

BO
boston
19:22 03.03.2011.

Pa svi vec znaju da su muski uvijek gladni. Zena kad skuha, skuha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije