Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrani glumac

Dr. House novo je zaštitno lice L'Orealove kozmetike za muškarce

loreal
L\'Oreal
08.07.2011.
u 12:53

L'Oreal je proglasio Hugha Laurieja glasnogovornikom modernih i liberalnih muškaraca

Britanska glumačka zvijezda Hugh Laurie novi je ambasador L’Oréalove kozmetičke linije za muškarce Men Expert.

– Isprva sam mislio da je to pogreška, no uvidio sam da L’Oréal ne traži modele nego stvarne ljude sa snažnom osobnošću, koji se, na kraju krajeva, ne boje objaviti da korištenje kozmetike može biti vrlo muževna odluka – kaže kultni dr. House.

Novi L’Oréalov “glasnogovornik modernih i liberalnih muškaraca” najpoznatiji je po televizijskoj ulozi liječnika Gregoryja Housea koji medicinske probleme rješava neobičnim metodama i detektivskim instinktom. Za tu je ulogu osvojio niz prestižnih nagrada, među ostalim i dva Zlatna globusa.

Može ga se vidjeti u mnogim drugim serijama i filmovima, a svijet je osvojio i svojom iznimnom svestranošću. Diplomirao je antropologiju na poznatom britanskom sveučilištu Cambridge, objavio je roman “The Gun Seller” i glazbeni blues-album “Let Them Talk”, a član je i glazbenog sastava Band from TV koji svu zaradu daruje humanitarnim udrugama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije