Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon tri godine

Djevojka ostala u šoku: Teretana je ukorila zbog odjeće jer - nije bila dovoljno prekrivena!

TikTok
09.11.2022.
u 09:30

Kao velika obožavateljica fitnessa, kreatorica je svoj brend usmjerila na dijeljenje svojih rutina i fokusiranih režima vježbanja te se često viđa u istim kutovima svoje teretane

Ljubiteljici vježbanja Jo rekli su da se pokrije u svojoj teretani iako je nosila istu kombinaciju kratke majice i kratkih hlačica u kakvoj vježba u toj istoj teretani već tri godine.

Kada ste vrući i znojni, nikada ne želite nositi ništa što potpuno pokriva. I Jo, inače poznata po TikToku kao @jo.fitt, odbija nositi bilo što dugo kad god ide u teretanu, ali sada će možda morati.

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15

Kao velika obožavateljica fitnessa, kreatorica je svoj brend usmjerila na dijeljenje svojih rutina i fokusiranih režima vježbanja te se često viđa u istim kutovima svoje teretane pored stalka za čučnjeve i sprava za utege. No, nakon nedavnog incidenta, Jo bi se mogla naći u potrazi za novim prostorom za vježbanje.

Naime, kako piše The Sun, objavila je video na TikToku otkrivajući svoje nedavno "kršenje pravila odijevanja".

"Vaša teretana od tri godine vas je ukorila zbog odjeće. Što oni misle tko su? Najbolje godine svog života dala sam ovom mjestu", objasnila je u videu.

@jo.fitt next: no tripods 😔 #gymtok #gymhumor #girlswholift #dresscode #gymlife #gym #misogynistic #girls #unfair ♬ original sound - Jaylou314

Jo se zatim odmakne od kamere kako bi pokazala svoju odjeću. Nosi crni spandex, skraćeni top narandžaste boje i skraćenu majicu dugih rukava koja joj seže ispod ključne kosti.

Znatiželjni gledatelj komentirao je: "Što su rekli?"

"Moram se pokriti i nema kratkih majica, a to je sve što nosim", odgovorila je Jo.

Drugi gledatelji bili su šokirani koliko je stroga bila njezina teretana i mislili su da je koncept pravila odijevanja djetinjast.

"Šalite se", rekla je jedna iznenađena korisnuca, dok je druga zbunjeno napisala: "Dress code? Što je ovo srednja škola?"

 

Je li njezina odjeća primjerena za vježbanje u teretani?

Probudio se iz jednomjesečne kome i otkrio talent koji prije nije imao: 'Ovo je ludo! Svi smo šokirani...'

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
10:12 09.11.2022.

Najbolje da hiđab obuče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije