Naslovnica Lifestyle

Djevojčica (2) u plaču zbog iPada: Pogledajte snimku koja je razbjesnila javnost!

Daniel Brooks, otac djevojčice koji je video objavio na internetu, nije ni slutio koliku će pažnju, ali koliko negativnih komentara privući.
26. veljače 2014. u 13:00 3 komentara 2514 prikaza
Djevojčica plače zbog iPada
Foto: Youtube
Pogledajte galeriju 1/2

Snimka dvogodišnjakinje koja plače jer se želi igrati sa "svojim iPadom" razbjesnila je javnost nakon što se pojavila na YouTubeu.

Daniel Brooks, koji je postavio video na internet, nije ni slutio koliku će pažnju, ali i koliko negativnih komentara privući. "Zašto dvogodišnje dijete treba iPad? To nije prikladno za njegov razvoj", jedan je od komentara. "Ovo je razlog zašto tehnologija mora pričekati. Ova generacija me plaši, umreženi su od kolijevke pa do groba, to nije dobro", "Roditelji bi se trebali sramiti jer su dopustili da im tehnologija odgaja dijete", nastavljaju komentatori.

Ipak, tu su i oni drukčijeg mišljenja koji tvrde da je to uobičajeno ponašanje jedne dvogodišnje djevojčice koja se mogla rasplakati i zbog neke druge stvari, samo što je to sada bio iPad.

Otac je rekao da je pročitao komentare i kako stoji iza odgoja svojeg djeteta. "Snimka je samo maleni isječak našeg života... Mi znamo da smo dobri roditelji", rekao je.

Pogledajte video i prosudite sami!

>> Fotografije šokirale javnost: Otac skinuo i po ulici vukao djevojčicu

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • hrxxx111:

    puknit samar i nek se ide po blatu igrat

  • neki:

    Neka ti kritičari provedu neko vrijeme s klincima prije nego što komentiraju.

  • pinokio:

    Ovaj reportaza kao i vecina drugih na VL vam govori o cemu da razmisljate. Kad uspiju kontrolirati vase misli onda kontroliraju i vas.