Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentari podijeljeni

Djevojčica (2) u plaču zbog iPada: Pogledajte snimku koja je razbjesnila javnost!

Djevojčica plače zbog iPada
Foto: Youtube
1/2
26.02.2014.
u 13:00

Daniel Brooks, otac djevojčice koji je video objavio na internetu, nije ni slutio koliku će pažnju, ali koliko negativnih komentara privući.

Snimka dvogodišnjakinje koja plače jer se želi igrati sa "svojim iPadom" razbjesnila je javnost nakon što se pojavila na YouTubeu.

Daniel Brooks, koji je postavio video na internet, nije ni slutio koliku će pažnju, ali i koliko negativnih komentara privući. "Zašto dvogodišnje dijete treba iPad? To nije prikladno za njegov razvoj", jedan je od komentara. "Ovo je razlog zašto tehnologija mora pričekati. Ova generacija me plaši, umreženi su od kolijevke pa do groba, to nije dobro", "Roditelji bi se trebali sramiti jer su dopustili da im tehnologija odgaja dijete", nastavljaju komentatori.

Ipak, tu su i oni drukčijeg mišljenja koji tvrde da je to uobičajeno ponašanje jedne dvogodišnje djevojčice koja se mogla rasplakati i zbog neke druge stvari, samo što je to sada bio iPad.

Otac je rekao da je pročitao komentare i kako stoji iza odgoja svojeg djeteta. "Snimka je samo maleni isječak našeg života... Mi znamo da smo dobri roditelji", rekao je.

Pogledajte video i prosudite sami!

>> Fotografije šokirale javnost: Otac skinuo i po ulici vukao djevojčicu

Ključne riječi

Komentara 3

HR
hrxxx111
13:16 26.02.2014.

puknit samar i nek se ide po blatu igrat

NE
neki
13:27 26.02.2014.

Neka ti kritičari provedu neko vrijeme s klincima prije nego što komentiraju.

PI
pinokio
14:32 26.02.2014.

Ovaj reportaza kao i vecina drugih na VL vam govori o cemu da razmisljate. Kad uspiju kontrolirati vase misli onda kontroliraju i vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije