Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Djevicama će ovo ljeto obilježiti bogat društveni život

zrce
Filip Brala/PIXSELL
01.07.2013.
u 14:45

Djevicama ni u jednom trenutku neće biti dosadno, a mnogi će im ljetni trenuci ostati dugo u sjećanju.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ovo će ljeto biti obilježeno bogatim društvenim životom, čestim izlascima i zanimljivim poznanstvima. Ni u jednom vam trenutku neće biti dosadno, a mnogi će vam ljetni trenuci ostati dugo u sjećanju.

Slobodne Djevice

Ulazak Jupitera u znak Raka podići će vam samopouzdanje, pa ćete odvažnije prilaziti osobama koje želite upoznati. Gajite li nježne osjećaje prema prijatelju ili poznaniku, u lipnju mu otkrijte svoju naklonost jer bi to mogao biti početak lijepe ljubavne priče. Od 22. lipnja do 22. srpnja vaš osjećajni život ulazi u mirniju fazu. Iako ćete i dalje uživati u noćnim provodima, patit ćete za osobom koju iz nekog razloga ne možete imati. No kada Venera uđe u vaš znak 23. srpnja, vaša tiha patnja počet će vas primjećivati, a vi ćete se od nje ohladiti.

Za oko će vam zapeti netko drugi, tko će vas osvojiti jednostavnošću. To čak može biti netko koga ćete upoznati u novom društvu, a odnos će trajati i nakon što splasnu ljetne vrućine. Vama će u ljubavi biti naklonjeni i kolovoz te rujan, pa ste pravi zodijački sretnik te je samo pitanje dana kada ćete se zaljubiti. To može biti posebna veza koja će vas potpuno nadahnuti. Stoga bi ovo za vas doista moglo biti ljeto za pamćenje.

Zauzete Djevice

Ljubavni problemi i bračne nesuglasice postaju dio prošlosti već u prvim danima ljeta. Potpora Merkura i Jupitera u Raku poboljšat će komunikaciju s voljenom osobom i navesti vas da se usredotočite na lijepe strane svoga odnosa. Zajednički izlasci i posjeti restoranima ili koncertima bit će idealan način da zadržite bliskost i steknete nove lijepe uspomene.

Planirate li ići na godišnji odmor, uradite to u krajem srpnja ili tijekom kolovoza. Nećete pogriješiti ako otputujete na neko mirno i tiho mjesto bez gomile turista, na kojem ćete moći bez stresa uživati u odmoru. Mnogi će parovi ovog ljeta shvatiti da su u prošlosti uzimali svoju vezu zdravo za gotovo. Prekrasni zajednički trenuci ispunjeni romantikom, dugim razgovorima i smijehom podsjetit će vas zbog čega ste se zaljubili jedno u drugo, pa ćete već potkraj ljeta ozbiljnije planirati zajedničku budućnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije