Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepotrebno ili?

Djeci za doručak priprema kavijar, ljudi ga žestoko osudili: 'Ovo je suludo'

chefpeteevans/Instagram
07.07.2020.
u 15:30

Većina roditelja za doručak prije škole bira zdjelicu žitarica ili sendvič, ali ne i ovaj tata.

Australski kuhar Pete Evans svojim kćerima svako jutro, prije škole, osigura najbolji mogući doručak. Na svom Instagram profilu svakodnevno dijeli recepte i savjete za zdrav način života, pa je tako podijelio i fotografiju jednog doručka koji je pripremio za Chilli (14) i Indii (13). 

Kuhar, koji preferira Paleo prehranu, pripremio je kuhana jaja s kavijarom na vrhu, hrenovke s čili umakom i kiseli kupus, prenosi The Sun. "Uz ovo im poslužim još i kokosov jogurt s voćem i pileći temeljac", napisao je u opis.

Foto: chefpeteevans/Instagram

Pogledajte kako je izgledala turistička sezona prije dvije godine, a kako plaže izgledaju danas!

Iako je većina u moru obožavatelja, odnosno njih 224.000 na Instagramu, impresionirana ovim doručkom, ima i onih koji ga žestoko osuđuju. "Ovo je suludo", bio bi njihov zaključak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks girls. Ready for the next chapter of human and planetary revolution 🌈✌️❤️

A post shared by Pete Evans (@chefpeteevans) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije