Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenski festival mode

Djeca sa Downovim sindromom nosila reviju na humanitarnoj večeri mode

Humanitrna revija down 21
Foto: PR FOTO
1/25
26.09.2017.
u 10:13

Reviju su otvorili iz Udruge Down 21 i njihovu kolekciju su nosila djeca sa Downovim sindromom i njihove male prijateljice.

Društvo Hrvatska žena, grad Zagreb - ogranak Podsused, u suradnji sa Udrugom Down21, u subotu je na terasama Longe bara u Kampu Zagreb na jezeru Rakitje organizirala humanitarnu manifestaciju pod nazivom Jesenski festival mode.

Na toj večeri mode predstavile su se četiri  dizajnerice odjeće: Maio by Maria Krnić, Iva art & design atelier by Iva Magdić, Olya Sookie by Olja Luetić i Mistic by Mirsada Jureša, a neke od tih kolekcija su bile popraćene unikatnim nakitom Meteora Unique by Ivana Popović i torbicama Fashion Spot.

Foto: PR FOTO

Reviju su otvorili iz Udruge Down 21 i njihovu kolekciju su nosila djeca sa Downovim sindromom i njihove male prijateljice. Svi su nosili žute kreacije, koje su se odmah i rasprodale,  a sav prihod pridružen je sredstvima koja su se prikupljala za osobe s invaliditetom sa područja Podsuseda. 

Humanitrna revija down 21
1/27

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije