Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada joj je smiješno

Dečko ju prevario s najboljom prijateljicom dok su bile tinejdžerice: ‘Moja osveta je bila odvratna'

Tik Tok
16.03.2023.
u 21:07

Ušla je u jednu od soba u kući i tamo zatekla svoju prijateljicu i svog dečka kako se ljube, što ju je jako povrijedilo, ali i naljutilo

Prekid s partnerom nikada nije lak - pogotovo kada se rastanete zbog mučne okolnosti poput nevjere. Neki ljudi, međutim, mogu smatrati posebnim zadovoljstvom osvetiti se svom bivšem partneru. Tako je jedna žena ispričala kako se 'grubo' osvetila svom dečku koji ju je prevario s najboljom prijateljicom kada su još bili tinejdžeri,a mnogi njezinu osvetu smatraju urnebesnom, piše Mirror

 Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze:

1/5

Korisnica TikToka Ella, koja ima više od 250.000 pratitelja na računu @ellsbellesboutiquexx, priznala je da je 'tako ponosna' na sebe što se osvetila. Na snimci, koja je do danas premašila 50 tisuća pregleda, TikTokerica je priznala da je urinirala po odjeći svog bivšeg partnera - ali kaže da je on to 'zaslužio'.

@ellsbellesboutiquexx Storytime of how my first ever boyfriend cheated on me😂 #fyp #foryou #ellsbelles #boutique #packanorderwithme #packingorders #storytime #cheatingboyfriend #cheatingstorytime #lol #funnystory ♬ original sound - Ellsbellesboutique

- Tada sam imala 15 godina, a moja prijateljica, koju ćemo za potrebe ovog videa zvati Millie, bila je godinu iznad mene u školi i imala je 16 godina. Njena mama je odlazila za vikend, a bilo je nekoliko dana prije Valentinova pa smo pomislili da bismo mogli organizirati zabavu za Valentinovo. Došao je dan tuluma, pozvali smo gomilu ljudi iz naše škole i bilo je puno dječaka, uključujući naše dečke. Zajedno smo se spremale i kad su se svi počeli pojavljivati ​​bilo je tako zabavno. No ,nekoliko sati kasnije nisam nigdje mogla pronaći svog dečka i prijateljicu, pa sam pomislila 'gdje su? - ispričala je.

Tvrdi da ih je tražila svugdje, a i ispitala je sve ljude na tulumu jesu li primijetili dvojac u blizini. Zatim je odlučila razgledavati sobu po sobu u kući, u nadi da će ih pronaći. 

- U jednoj od soba u koje sam ušla nalazili su se njih dvoje. Ona mu je sjedila u krilu na krevetu i ljubili su se. Moje malo 15-godišnje srce se slomilo. Doslovno sam mislila da je kraj svijeta. Nikad u životu nisam bila tako tužna, jednostavno nisam mogla vjerovati. Rekla sam: "Ti si takav idiot, kako si mi to mogao učiniti?!". Briznula sam u plač i nazvala mamu da dođe po mene. Bila sam tako ljuta i razmišljala sam kako da se osvetim. Mislila sam da se moram osvetiti jer to nije pošteno! Pomislila sam kako si je upravo kupio novi kaput i kako je bio stvarno ponosan na njega. Mislim da ga je koštao nekoliko stotina funti i bio je iz potpuno nove kolekcije. Kad sam sišla dolje i vidjela njegov kaput kako visi u garderobi - nastavila je.

Ne mogavši ​​suzdržati smijeh, Ella je priznala kako mu se popiškila na kaput.

- Kad se sad toga sjetim, tako je odvratno, ali tada sam mislila da je smiješno i da će me mrziti zbog toga. Kad sam završila, samo sam to ostavila i istrčala van jer je mama je došla ispred da me pokupi. Nikad više nisam razgovarala s njim. Tako sam ponosna na sebe što sam to učinila. Ako se itko od vas pita kako se osvetiti, onda je to najbolji način - dodala je Ella.

Otkako je podijelila svoju priču na TikToku, potaknula je veliku raspravu na internetu o tome je li osveta 'gnjusna' ili 'urnebesna'. No, nekim korisnicima, njezina osveta činila se kao dobra ideja. 

- Ovo je stvarno smiješno - napisala je jedna korisnica.

- Genijalno smišljena ideja u tom trenutku - dodao je netko drugi.

- Nikada mi tako nešto ne bi palo napamet - glasio je treći komentar. 

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije