Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vole na svoj način

Da vas partner voli, znat ćete po ovim znakovima

poljubac
Duško Marušić
13.08.2012.
u 14:29

Muškarci izražavaju ljubav seksom i pomaganjem u kući, dok je "zaljubljene" žene teško skinuti kad vam se bace oko vrata...

Grle li ih i ljube supruge i djevojke i to učestalo, zasigurno vole svog muškarca. I na taj mu način to stavljaju na znanje. Muškarci će pak, pokazalo je istraživanje sveučilišta u Teksasu, svoju ljubav iskazivati na malo drugačiji način. Oni nisu po prirodi toliko romantični, pa će nježnost izraziti pomaganjem u kućanskim poslovima, ali i maštovitim igrama u spavaćoj sobi...

To zapravo nije ništa neobično, objašnjavaju stručnjaci koji su proveli istraživanje na 168 bračnih parova, jer i žene i muškarci različito iskazuju svoje osjećaje, ali to ne znači da ne mogu voljeti jednako snažno. Žene ljubav pokazuju i ako partneru ne iznose negativne misli i osjećaje zato da bi stvorile zdrav emocionalni odnos u braku ili vezi. One su i nesputanije kad iznose svoje emocije pa partnere često ljube i grle, ali i rjeđe prigovaraju, prenosi Daily Mail.

"Zaljubljeni" muškarci mnogo više vremena provode s partnericom i pomažu joj u kućanskim poslovima, ali i pristaju sudjelovati u zajedničkim hobijima. On i inicira zajedničke aktivnosti, primjerice seks, jer u njemu vidi fizičko povezivanje i način na koji će "reći" partnerici da je voli.

 

Komentara 7

DU
Deleted user
08:07 14.08.2012.

Muškarci manje romantični? Žene manje prigovaraju? Žene češće ljube i grle? Gdje su ovi to sve spukli?

LI
liliZG
09:32 14.08.2012.

ima nešto u tome, kad se moj primi nošenja suđa u kuhinu i punjenja perilice, znam što slijedi......................

Avatar Aahz
Aahz
15:53 13.08.2012.

'....ali i rjeđe prigovaraju.... ' Hm...ljubljenje i grljene stoji, al nešto i nisam primjetio rijeđe prigovaranje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije