Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nismo znali

Cijelo vrijeme pogrešno ribamo sir: Evo kako se to zapravo radi

Shutterstock
04.03.2022.
u 09:08

Olakšajte si posao.

Video u kojem Tiktokerica objašnjava kako bi zapravo trebalo ribati sir postao je viralan u samo nekoliko sati jer je trik i više nego koristan.

Većina riba sir tako da ga drži u jednoj ruci, a ribež u drugoj, iznad tanjura ili zdjele kako bi sadržaj padao unutra. Položaj je nezgodan i vrlo brzo vas mogu početi boljeti ruke, a i samo ribanje traje dugo.

Korisnica imena Toddy_10 pokazala je da je zapravo bolje ako sir postavite na kuhinjski podlogu ili dasku za rezanje, a ribež primite u drugu ruku i pomičete naprijed-natrag. Cijeli posao odrađen je puno brže, prenosi The Sun.

“Sada kada ovo vidim pomislim si kako sam mogao ribati sir drugačije?”, komentirao je jedan korisnik.

@toddy_10 I was today years old when I found this out. #fyp ♬ original sound - Pay10

Pečete jaja za doručak na suncokretovom ulju? Nakon ovog vjerojatno više nećete

1/5

Pizza je zdraviji doručak od pahuljica!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
16:17 04.03.2022.

A jel treba vrata ormara u kojem je ribež otvoriti lijevom ili desnom rukom?

HR
Hrvatka
09:23 04.03.2022.

Nemoj me...sada je i ribanje sira nauka. Hebes internet, zivot je bio ljepsi i drustveniji dok ga nije bilo, a novine nisu imale mjesta za objavljivanje ovakvih retardus clanaka. Samo me zanima jel ljudi ovoj glupaci komentiraju ironicno ili joj zaista zahvaljuju na poduci ribanja sira 🤮🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije