Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Žena oduševila trikom za čišćenje automobilskih sjedala: Treba vam samo jedan neobičan proizvod!

Facebook
03.03.2022.
u 12:30

Trik je vrlo jednostavan, ali veoma učinkovit

Jedna žena je oduševila je društvene mreže nakon što je na Facebooku podijelila jednostavan trik za čišćenje prljavih automobilskih sjedalu samo 15 minuta pomoću –  pjene za brijanje i stare četkice za zube.

Joanne Dunston (57) iz Warringtona, isprobala je savjet nakon što ga je otkrila na internetu, kako prenosi Daily Mail. Odlučila ga je isprobati na svojim prljavim sjedalima koja su bila umrljana kišom, prolivenom vodom i prašinom.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Osnovni trik uključivao je nanošenje pjene za brijanje od izravno na sjedalo, utrljavanje rukama, nježno ribanje starom četkicom za zube i ostavljanje 15 minuta. Joanne je zatim koristila toplu vodu i čistu krpu od mikrovlakana kako bi uklonila pjenu. Nevjerojatno, prljava sjedala su transformirana i ponovno izgledala kao nova.

"Šokirala sam samu sebe da budem iskrena, ispalo je nevjerojatno. Stavila sam pjenu za brijanje na vozačko i na suvozačevo sjedalo, prvo sam je trljala rukom da potpuno prekrije sjedala. Onda sam otišla po staru četkicu za zube i njome nježno prešla preko sjedala, učinkovito utrljavajući pjenu u sjedala. Tada sam ih ostavila 15 minuta te samo obrisala pjenu sa sjedala toplom vodom i krpom of mikrovlakana", objasnila je.

Joanne je trik podijelila na Facebooku, a njezina objava brzo je postala viralna i oduševila brojne korisnike. "Vrlo impresivno! Moram ovo isprobati na svojim odvratnim sjedalima", otkrila je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Sjajan savjet, pogotovo za mame s malom djecom."

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije