Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao i ako telefonirate

Buduća mladenka objavila pravila za goste svadbe: 'Ako objavite svoju trudnoću ili zaruke, izbacit ću vas!'

mladenka
pixabay.com
15.09.2022.
u 14:30

Tijekom obreda vjenčanja gostima je zabranila i korištenje mobitela, a naglašava i da ne želi da u vijećnicu dolaze djeca; osim njenog sina.

Već smo navikli čitati o posebnim željama i prohtjevima mladenki za njihov najvažniji dan, a jedan je takav popis nedavno na društvenim mrežama postao viralan, nakon što je žena objavila što sve neće smjeti  gosti njenog skorog vjenčanja.

Na svom je računu TikTok /@pinkpartypunch Australka tako objasnila da je svojim gostima tijekom obreda vjenčanja zabranila korištenje mobitela, te da ne želi da joj u vijećnicu dolaze djeca; osim njenog sina.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

mladenka
1/9

A upravo je na to pravilo, kaže, na platformi dobila najviše negativnih reakcija, no ipaj je naglasila i da se neće predomisliti...

- Glavni je razlog je taj što imamo samo 50 mjesta, a oboje imamo prilično velike obitelji - rekla je.

Iduće je pravilo, kaže ona, da bar s pićima na svadbi neće biti otvoren do 18 h, da se nitko ne bi prerano napio...

“Doček počinje već u 14 h i stvarno ne želim da svi budu 'drveni' ili odu kući taksijem prije nego noć uopće počne".

Dalje, nabraja ona svoja pravila, tijekom ceremonije se ne smiju koristit mobiteli.

@pinkpartypunch #weddingrules #rulesformywedding #fyp #foryou ♬ original sound - Valentine

“Ako to ne budete poštivali, doslovno ću prekinuti ono što radim; makar i nabrajanje zavjeta ako treba; i reći vam da se skinete s telefona", 'zaprijetila' je svojim gostima.

- Uz to, nema opcije 'plus jedan' i ne možete bilo koga sa sobom dovesti na moju svadbu - poručila je.

“Ovo je malo grubo, ali ne želim izdvojiti nekoliko tisuća kuna za piće, hranu i zabavu za nekoga kog ni ne poznajem; a nepoznate ljude ne želim ni na fotografijama svog vjenčanja".

Također, buduća je mladenka svoje goste tražila i da se obuku potpuno svečano.

- Želim da svi izgledaju kao da su upravo sišli s piste u Milanu; želim svečane haljine, smokinge, odijela i kravate... Morate dobro izgledati na fotografijama! - dodala je.

Za kraj, uzvanicima je poručila i da na svom vjenčanju nikako ne želi tuđe javne objave.

“Ako se popnete na binu i svima objavite da čekate bebu, nekog zaprosite na mom vjenčanju ili objavite zaruke, izbaciti ću vas sa svadbe!", grubo je poručila.

U svom je videu Australka istaknula i da su se oko svih ovih pravila ona i zaručnik složili, te je neka ona tražila, a na nekima je on inzistirao.

"Ako se ne slažete sa pravilima para, nemojte im ni doći na svadbu!", zaključila je za kraj, prenosi News.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije