Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Brzu glad najbolje je utažiti na Petrolu ili Croduxu

Petrol i Crodux
Foto: Promo
1/13
18.09.2023.
u 14:50

Za savršeni obrok na putu zaustavite se na Petrolu ili Croduxu. Za najbolje stajanje koje se isplati!

Petrol i Crodux ima više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Svugdje možete kupiti brz zalogaj ili sendvič, a na nekim lokacija pronaći ćete jela i napitke iz ponude Fresh.

Svježe mljevena kava Na putu po vašem ukusu

Jeste li na putu automobilom ikad osjetili umor i zapitali se gdje se možete zaustaviti da napunite baterije? Ako ste prvo pomislili na Petrol ili Crodux i njihovu izvrsnu kavu Na putu, niste jedini.

Uz mobilnu aplikaciju Na putu svoju kavu Na putu platite izravno s pomoću pametnog telefona. Članovima Petrol kluba kupnja kave s pomoću aplikacije donosi još više! Za nju vas, naime, nagrađujemo 1 Zlatnim bodom i 1 Zlatnim zrnom. Zlatna zrna donose vam besplatnu kavu. Kad ih skupite pet, šesta kava za vas će biti besplatna!

Nemojte zaboraviti: kava Na putu nije jedini razlog posjeta Petrolu i Croduxu, kao ni jedini proizvod iz njihove ponude koja vam vraća energiju na cesti.

Foto: Promo

Bogata ponuda sendviča

Nemojte zaboraviti na klasik za kojim rado posežemo kada idemo na put: Petrol sendviče.

Ako ste se zaželjeli savršenoga malog obroka, čim prije se zaustavite na najbližemu benzinskom servisu i utažite glad bogatom ponudom svježe pripremljenih i pakiranih sendviča za najzahtjevnija nepca.

Tu su sendviči Fresh koje će za vas brzo pripremiti u Petrolu i Croduxu, a čekaju vas u vitrini naših Fresh kutaka. Među njima ćete pronaći niz novih okusa, uključujući Fresh Mediterano koji će vas razmaziti kombinacijom maslina, mozzarelle i pršuta te Fresh Gurman koji mami namazom od majoneze i tartufa u kombinaciji sa suhom salamom, mozzarellom, zelenom salatom i pečenom paprikom.

Ako biste radije zgrabili prethodno pakiran sendvič i odjurili ususret pustolovinama, u Petrolu i Croduxu se možete okrijepiti i ponudom prethodno pripremljenih sendviča Na putu. Uzmite iz hladnjaka onaj koji vam najviše godi i zadovoljite gladan želudac prije nastavka puto

Foto: Promo
vanja.

 

I još mnogo svježe pripremljenih poslastica!

Gladni putnici mogu se zaustaviti na Petrolu ili Croduxu zbog svježe pripremljene hrane koju Petrol i Crodux nudi u sklopu robne marke Fresh. Omogućit će vam da svoje putovanje nastavite siti bez potrebe za traženjem slučajnih restorana ili brze hrane uz autocestu.

Petrol i Crodux vam jamči ukusna jela pripremljena s ljubavlju i svježim sastojcima. Zaustavite se za svjež početak dana, a u slučaju da ste se doručka opet sjetili tek na putu, okrijepite se svježe pečenim tostom, hrskavim kroasanima i nizom ostalih poslastica. Tijekom dana zaustavite se zbog vruće pizze (ili pizze Focaccia ako ste se zaželjeli talijanske hrane), ukusnog hot doga, slasnog hamburgera ili nečega laganog i brzog na putu: osvježavajućeg Fresh smoothieja, svježe prešanog soka, osvježavajuće salate ili šalice rezanog voća.

Foto: Promo

Tu je i besplatna kava za ugodnije putovanje

A budući da su u Petrolu i Croduxu svjesni da su stajanja često najbolji dio putovanja, za sve gladne i žedne posjetitelje pripremili su posebno iznenađenje tijekom rujna. Ono koje je objedinilo baš sve razloge da se gladni i umorni zaustave na Petrolu ili Croduxu.

Ako u Petrolu u Sloveniji ili Hrvatskoj kupite svježe pripremljen sendvič Fresh i pritom naručite smoothie prepun vitamina, dobivate besplatnu kavu Na putu!

Slobodno se zaustavite i za svoju sljedeću užinu odaberite Petrol ili Crodux. Zatim se s dobivenim žetonom javite u naš kutak za kavu i do vrha si natočite dozu energije. I osvježeni ste spremni na nove avanture!

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije