Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna zabuna

Boljele su je noge od štikli u izlasku, a kada je došla kući shvatila je u čemu je problem: 'Bilo mi je tako neugodno!'

ayleighmcgheex/Instagram
17.11.2023.
u 13:30

Ono što je trebalo biti zabavno vrijeme brzo se pretvorilo u iskušenje za djevojku, koja se požalila na svoje "bolne" nove cipele svojim prijateljima

Otići u noćni izlazak u štiklama nikad nije lako. Od spoticanja do izvrtanja gležnja, toliko je stvari koje mogu poći po zlu. No, bez obzira na to, neki ipak odluče biti hrabri i prigrle bol, bez obzira na posljedice na nogama. Kad je jedna žena osjetila paralizirajuću bol kad je nosila štikle u noćnom izlasku u svom rodnom gradu Glasgowu, pitala se u čemu je problem. Dan nakon noćnog izlaska Ayleigh McGhee došla je do neugodnog otkrića - nosila je cipele pogrešno, piše Mirror

Ono što je trebalo biti zabavno vrijeme brzo se pretvorilo u iskušenje za djevojku, koja se požalila na svoje "bolne" nove cipele svojim prijateljima - ali ona se nastavila zabavljati bez obzira na svoje bolne noge. I sljedećeg je dana došla do bolnog otkrića. Umjesto da su bile pretijesne ili loše dizajnirane, cipele su jednostavno bile obuvene na pogrešnim nogama - i bila je užasnuta.

Umjesto da urnebesnu grešku zadrži za sebe, Ayleigh je ispričala svojoj prijateljici Georgiji Henry, koja je zatim objavila njezinu zabunu na Twitteru, današnjem X-u, 2019. godine. U tweetu je njezina prijateljica napisala: "Ayleigh je zapravo stenjala cijelu noć govoreći da ne može hodati u svojim cipelama. I ona je tek jutros shvatila da ih nosi na pogrešnim nogama." Uz tweet, njezina je prijateljica objavila njezinu sliku u cipelama - i zaista, izgledaju pomalo neudobno.

Kad bolje pogledate, postaje jasno da joj se prsti rasipaju sa strane jer su cipele na pogrešnim nogama. Jedna je žena napisala: "Ovdje je velika razlika između žena i muškaraca. Žene misle da to trebaju izdržati zbog mode, a muškarci nikad ne bi izašli iz kuće u nečemu tako neudobnom." Druga je dodala: "Cipele izgledaju divno, treba mi jedan par tih ljepotica, ali na pravim nogama naravno lol." 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

 

Ključne riječi

Komentara 3

OT
otrovnijezik
17:41 17.11.2023.

Pomozite sirotici podignite joj temperaturu u stanu na 20 možda i IQ naraste.

Avatar neugodan
neugodan
16:15 17.11.2023.

ma joj daj. 90% danasnjih video, slika itd je namjesteno da se mutavci bogate na klikovima.

Avatar Aurel
Aurel
18:49 17.11.2023.

hau jes nou

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije