Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakirajte kofere!

Blizanci u New York, a Vage u Pariz: Kamo putovati do kraja ove godine prema horoskopskom znaku?

Shutterstock
16.08.2019.
u 06:52

Još stignete otputovati na neku ljetnu destinaciju, a ako se ne možete odlučiti, evo što o tome kažu zvijezde

Ovan - Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku željne su avantura pa, prema pisanju Daily Maila, trebaju putovati negdje gdje će moći roniti, skakaki bungee jumping, baviti se padobranstvom ili ići na rafting. Jednostavno, bilo gdje gdje ga čekaju izazovi. 

Bik - Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole luksuzna putovanja, a dobro će im doći izlet na nevjerojatno lijepu Amalfi obalu u Italiji. Preporuka za njih je ukusan ručak, vino, obilazak litica i uživanje u prirodnim ljepotama. 

Blizanci - Grad koji nikad ne spava, New York, idealan je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku! Tamo je sve na dohvat ruke, a grad ima i ogroman broj mogućnosti te nudi ponešto za svakog pa baš nikad ne može dosaditi!

Rak - Iako osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole "domaće", odnosno teže ih je nagovoriti na putovanje, Veliki koraljni greben idealno je odredište za njih jer na jednom mjestu mogu istraživati prirodu, a istovremeno se zabaviti različitim aktivnostima.

Lav - Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole mjesta gdje se mogu osjećati kraljevski, a uzbudljivi Bali njihova je idealna destinacija. Tamo će moći doživjeti najbolji i najluksuzniji wellness doživljaj.

Djevica - Osim što će na Machu Picchu uživati u veličanstvenom pogledu, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uživat će i u tjelovježbi prilikom obilaska ovog drevnog grada.

Vaga - Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu bookirati putovanje u Pariz jer je upravo romantika ono što im treba! Naravno, posjet "gradu svjetla" na može proći bez šetnje uz obalu rijeke Seine.

Foto: Shutterstock

Škorpion - Palme, slavne osobe, more, prekrasne planine... Los Angeles i Kalifornija nude baš sve što bi osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogle poželjeti!

Strijelac - Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku neka se počnu pakirati za Kambodžu! Strijelci su nezasitni "lutalice" i uvijek željni nečeg novog, a privlači ih misticizam, filozofija i drevne kulture.

Jarac - Uskršnji otoci su "place to be" za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku! Tamo će se moći odmoriti, napuniti baterije za nove radne pobjede, ali i naučiti nešto novo. 

Vodenjak - Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veliki su ljubitelji nekonvencionalnih putovanja, a posebno ih oduševljava moderna tehnologija. Japan je idealno mjesto, osobito vožnja njihovim "bullet trainom" između gradova pri nevjerojatnim brzinama. 

Ribe - Za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, Island je idealna destinacija. Glečeri, gejziri, lagune... Sve to čini Island savršenim mjesto za odmor Riba, a njihova znatiželja i umjetnička crta tamo će doći na svoje. 

Ova tri beauty proizvoda nikako nemojte zaboraviti u svojoj kozmetičkoj torbici:

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
07:28 16.08.2019.

A kamo ce magarci - najcesci horoskopski znak medju hrvatskim biracima?

DU
Deleted user
09:32 16.08.2019.

Bilo bi dobro otici tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije