Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKE UP TRIKOVI

Blistav izgled tijekom cijele noći blagdanskog tulumarenja

maskara
Oriflame
17.12.2009.
u 09:40

Ma koliko se na vama primjećuju znakovi umora, nemojte pretjerivati s korektorom ispod očiju jer bi vam se to moglo obiti o glavu, posebno na fotografijama.

Blagdanski se tulumi polako zahuktavaju, iščekuje se najdulja noć, a jednostavnih savjeta kako se u nekoliko koraka urediti i blistati tijekom cijele noći nikada dosta. Posebno ako znate kako ćete s posla juriti na zabavu i vrijeme baš i nije na vašoj strani. Prije izlaska obvezno operite zube, posebno ako ste cijeli dan bili na poslu. Potaknut će vam samopouzdanje i samim time podići raspoloženje.

Ma koliko se na vama primjećuju znakovi umora, nemojte pretjerivati s korektorom ispod očiju jer bi vam se to moglo obiti o glavu, posebno na fotografijama.

Također je dobro ne pretjerivati s parfemom. Čak i ugodan miris, ako je preintenzivan, postaje odbojan.

Kada je riječ o naglašavanju usana i očiju, najbolje je odlučiti se samo za jedno. Kombinacija tamnih usana i vamp očiju nikada u stvarnosti ne izgleda dobro kao na stranicama časopisa.

Umjerenost za eleganciju

Oprezno i s crvenim ružem. Na početku će izgledati sjajno, no kako večer bude odmicala, tako će i ruž blijediti, ali će zbog jakog pigmenta na usnama ostaviti neuglednu mrlju.

Iako u sezoni partijanja gotovo sve prolazi, posebno ako svjetluca, nanesete li glitter, računajte s tim da će se zavući u najsitnije nabore u uglovima očiju i samo naglasiti vaše bore.

Ogledalo u očima

Ne zaboravite oblikovati obrve. Čisti luk obrva je već pola dobivene bitke kada je u pitanju njegovan izgled. Kako bi pak otvorili pogled, tuš za oči nanesite samo na gornji kapak. Investirajte u uvijač za trepavice, jer nema bržeg načina da vam oči dobiju glamurozan izgled i ne štedite na maskari. Treba vam nešto što podnosi sve, od kiše, vjetra do suza.

I najvažnije od svega – nakon večeri glamura ne zaboravite ukloniti šminku prije spavanja, bez obzira na to koliko ste umorni. Vrijeme pred ogledalom iskoristite i za čašu vode, koristit će vam izvana i iznutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije