Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERITE SVOJE ZNANJE

ANKETA: Chia, amarant, bulgur… prepoznajte li ove zdrave namirnice?

chia puding
Foto: Shutterstock
1/3
20.02.2024.
u 09:35

Ove namirnice i dandanas ostaju dio moderne kuhinje zbog svojih brojnih zdravstvenih benefita. Koliko često ih koristite u svakodnevnoj pripremi jela i znate li koji su njihovi benefiti?

Iako mnogi od nas preskaču zdrave namirnice pod pretpostavkom da su “lošijeg okusa”, ili da ih je komplicirano uvrstiti u svakodnevne obroke, osvještena hrana lako je dostupna svima i njezino uvođenje u svakodnevni život uopće ne mora biti komplicirano.

Od koje namirnice možemo napraviti zdravi puding koji je idealan obrok za početak dana?

Anketa se provodi kako bi analizirali poznavanje osviještene prehrane i namirnica. dm je idealno mjesto gdje kupci mogu pronaći širok asortiman osviještene prehrane koja se krije iza vlastite dm marke dmBio. Marka dmBio nudi od proizvoda za međuobroke i grickalica do raznih tjestenina, umaka i namaza, kao i čajeva i napitaka koji će vam pomoći da usvojite osviještene prehrambene navike.  

Sve do kraja veljače za kupnju tri ili više proizvoda osviještene prehrane i dodataka prehrani u prodavaonici dm-a ili dm online shopu ostvarujete 15 x više bodova na svojoj dm active beauty kartici. Kako biste dobili inspiraciju za sjajne recepte do kraja veljače u prodavaonici dm-a kupite proizvode osviještene prehrane i dodataka prehrani u vrijednosti iznad 30 € na dar ćete dobiti kuharicu „Kulinarsko putovanje uz dmBio“ u kojoj je 5 foodblogera iz regije predstavilo svoje sjajne recepte koji će zasigurno postati dio vašeg tjednog menija.

Sadržaj nastao u suradnji s dm-om

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije