Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diva

Ana Stunić: Luksuzom smatram slobodno vrijeme

ana stunić
Foto: Jure Perišić
1/6
28.06.2014.
u 14:54

Ana Stunić obožava cvjetiće u kosi, a mi smo to slutili kad smo voditeljicu i koordinatoricu društvenih mreža Nove TV pozvali da bude zvijezda modnog editorijala koji odaje počast boemskom stilu

Neodoljivo simpatičnu Anu Stunić javnost uglavnom povezuje s vođenjem lifestyle emisije inMagazin, no zaljubljenici u društvene mreže upućeni su kako baš kreativna voditeljica stoji iza brojnih statusa Nove TV na Facebooku i Twitteru te fotografija na Instagramu. Ana je već od ranog jutra u petoj brzini, živi na internetu, a dan bez wi-fija bio bi joj nezamisliv. Dolaskom u ured pije prvu kavicu i s kolegama komentira novosti i sve što ih čeka taj dan: “Rad na televiziji takav je da je svaki dan drukčiji, uzbudljiv, i to je čar ovog posla, a atmosfera u inMagazinu opuštajuća i vesela, prije svega zbog mladih novinara koje snažnom rukom vode tri žene, Ivana Mandić, Svjetlana Matić i Ivana Nanut. Poznajemo se dugi niz godina, svi znaju sve o svima i funkcioniramo kao mala obitelj u kojoj vladaju red, radi i disciplina.”

Trud koji ulaže u emisiju nije ništa manji od onog kojim Ana koordinira društvene mreže. Ističe kako je sretna što je televizijska kuća prepoznala njezine potencijale i usmjerila ih na pravo mjesto.

Unatoč ubrzanom životnom ritmu, u kojem ostaje vrlo malo vremena za sređivanje, voditeljica je uvijek dotjerana, a u njezinu ormaru dominiraju raznolike haljine. Odijevanje joj ovisi o raspoloženju, što od ranog jutra mogu vidjeti njezine kolege, dok šoping, umjesto hodanja po trgovačkim centrima, obavlja na praktičniji način: “Zadnjih nekoliko godina kupujem preko interneta, tako da znam koji mi brendovi najviše odgovaraju i vjerna sam im. Ako odem na putovanje, kupim si neku odjevnu sitnicu da se mogu sjećati tog osjećaja. Mogu reći da volim dizajn, jako. Mislim da je to nešto što kreira našu svakodnevicu, od toga iz kakve šalice pijemo kavu, do toga što nas okružuje u prostoru. Skupljam vjerno dizajnerske komade Grupe, sviđa mi se rad Oaze i Manufakturista te Superstudija. Ove godine svojim prijateljima strancima svakako ću pokloniti kuharicu i kartašku igru Croatia a la carte: izvrstan spoj hrvatske gastronomske tradicije i igre kroz koje se može puno naučiti o Lijepoj Našoj. Također, podržavam rad domaćih dizajnera, volim Robu Branke Šćepanović, Jetlag i redizajnirane Borosane, točnije Bormoine.”

>>Nosi se suknja s volanom! I naša Ana Stunić kao zvijezde s crvenih tepiha

Foto: Jure Perišić

Ljubiteljica dobre odjeće, priznaje kako se s godinama njezin ukus u odijevanju smirio, sada neće više toliko eksperimentirati bojama i krojevima kako je to znala prije, a promijenila joj se i svijest o njezi kože. Zbog osjetljivog lica Ana u svakom slobodnom trenutku odmara kožu od teške TV šminke, pa su joj više potrebni preparativni nego dekorativni beauty proizvodi.

Otkad ju pamtimo na televizijskim ekranima, voditeljica je plavuša, priznaje da je eksperimentiranje bojama ostavila tamo gdje mu je i mjesto – u srednjoj školi. Profesionalci iz Instituta Ruža Kerastase brinu se o održavanju Anine frizure tako da su to ponovili i na snimanju editorijala. Ona pak priznaje da se već neko vrijeme nije našla pred objektivom modnog fotografa: “Ekipa vrhunskih profesionalaca, osim odlično odrađenog posla, napravila je super atmosferu tijekom snimanja. Posebno su mi se svidjeli ukrasni cvjetići za kosu, sličan sam si kupila u Istanbulu i obožavam ga. Volim nositi ukrase u kosi jer bilo kojoj odjevnoj kombinaciji daju akcent. Većina odjevnih kombinacija sa snimanja mi se dopala i mislim da bi se odlično uklopile u moju garderobu, i dnevnu i večernju.”

Slobodnog vremena dinamičnoj voditeljici i koordinatorici društvenih mreža ostaje vrlo malo, i tada se bavi stvarima koje ju vesele: “Luksuzom smatram slobodno vrijeme. Kad ga dobijem, pokušam ga što bolje iskoristiti, od čitanja knjiga, koncerata, odlazaka u kazalište. Trudim se svaki slobodan trenutak posvetiti dragim ljudima, posebice mojim nećakinjama s kojima vrijeme leti kao ni s kim drugim. Od igranja u parku do gledanja predstava u kazalištu, s njima je uvijek zabavno i smiješno. Fotografiji se često vraćam jer se volim vizualno izražavati. Uvijek uza se imam analogni fotoaparat i samo tražim trenutak i situaciju koju ću ovjekovječiti. Fotografirati sam počela s petnaest godina po uzoru na starijeg brata, koji je odličan i talentiran fotograf amater, a i danas je fotografija jedna od mojih najvećih ljubavi. “

Ipak, čak i njezini privatni hobiji i omiljena mjesta koja posjećuje teško ostanu skrivena. “To je neminovno, i nemam ništa protiv dok je sve u primjerenim okvirima. Mislim da je moguće biti javna osoba i koliko-toliko sačuvati neke stvari i ljude oko sebe da ih to i ne okrzne”, kaže Ana Stunić.

Komentara 1

DU
Deleted user
07:53 01.10.2017.

Lijepe, pametne, uspješne. Sve se bave poslovima koje prosječan čovjek niti ne može sebi predočiti! Pričaju o nekom adrenalinu, a ne znaju kakav je to adrenalin kada jedva spajaš kraj s krajem. Tko zna kakva je to kemija i koji su to faktori usoješnosti u pozadini! Svaka čast! Iz ovih stopa idem vidjeti je li se i u meni slični talenti skrivaju! Dobro jutro uspješne, lijepe i pametne žene! Ne zaboravljam niti one druge, kojih je vjerojatno puno više i njima dobro jutro želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije