Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije na moru

Aleksandra Dojčinović na 'špici' mamila poglede i na +30

Alexandra Dojčinović
Foto: Ivan Pavliš
1/2
04.07.2016.
u 10:34

Nakon nedavne glamurozne revije na kojoj je predstavila elegantnu cruise kolekciju kojom su dominirale romantične haljine, vlasnica brenda LeiLou pojavila se na subotnjoj zagrebačkoj špici.

Prvi je vikend srpnja tradicionalno vrijeme kada se brojni kontinentalci spuštaju na more, no Aleksandra Dojčinović odoljela je zovu ljeta. Barem ovaj vikend.

Nakon nedavne glamurozne revije na kojoj je predstavila elegantnu cruise kolekciju kojom su dominirale romantične haljine, vlasnica brenda LeiLou pojavila se na subotnjoj zagrebačkoj špici. Uvijek dotjerana Aleksandra plijenila je poglede prolaznika u odjevnoj kombinaciji pastelnih boja i Smart shopping vrećom u rukama.

Popularna Alex ostala je, naime, u Zagrebu kako bi završila uređenje svog doma! Prepoznatljivi sofisticirani izričaj dizajnerica je već pretočila u interijere svojih salona, a nakon ovog iskustva možda se napokon odluči posvetiti i  komercijalnom unutrašnjem uređenju… 

"U uređenju interijera uživam jednako kao  i u dizajniraju odjeće, obuće i accessoriesa. Volim slagati boje, uzorke, teksture i igrati se detaljima dok ne dobijem savršenu sliku. Vjerujem da će u budućnosti biti prilike izraziti se i u tom smjeru", rekla je dizajnerica čije buduće projekte mnogi željno iščekuju. 

>>Zagrebačka špica poput modne piste! Pogledajte u čemu su žene prošetale centrom grada

>>Modna špica na moru i kopnu: Kratke suknjice i zloglasne tajičice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije