Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend

Akvamarin, boja trapera, curaçao... Vrijeme je za rapsodiju u plavom

blue (1)
Foto: Camerapress/Guliver
1/14
12.05.2012.
u 00:01

Mistična i romantična boja neba i mora pratila nas je cijele prošle godine, a veliki val tek stiže! Neodoljivi plavci uljepšat će nam ljeto, a potom iznova zasjati u jesenskim i zimskim kolekcijama.

Mornarsko plava, akvamarin, “električno“ plava boja egzotičnih koktela curaçao, plava s “prelijevajućim“ bojama paunova perja, pariški plava, dim-plava, boja trapera, tirkiznoplava... Boja neba i mora u svim mogućim nijansama predvodnica je novih make up kolekcija u kojima se plava kombinira sa snažnim, eksplozivnim tonovima ružičaste, koraljne, crvene... i(li) sunčanim i pješčanim bojama za preplanulu put.

Mistična i romantična plava oduvijek je omiljena na modnim pistama, no čini se da će ove godine nadmašiti samu sebe! Institut za boje Pantone, poznati svjetski autoritet za kolorističke trendove, najavljuje da veliki plavi val tek dolazi s jesenskom i zimskom modom kojom će vladati raskošna, šangajski plava nijansa nazvana Olympian Blue.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije