Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svijetlo uništava plodnost

Ako želite zatrudnjeti - seksajte se i spavajte u mraku!

ljubav, seks
Foto: Thinkstock
21.08.2015.
u 23:06

Liječnici savjetuju one koji se muče da zatrudne da ugase apsolutno sve i navuku zavjese prije nego krenu raditi na djetetu

Ako želite zatrudnjeti, seksajte se u mračnim sobama - poručuju znanstvenici. Naime, svijetli prostori utječu na plodnost.

Čini se da svijetlo s ulice, kompjutera ili televizije utječe na reproduktivni ciklus žene. Posebno su ugrožene žene srednjih godina. Stoga liječnici savjetuju one koji se muče da zatrudne da ugase apsolutno sve i navuku zavjese prije nego krenu raditi na djetetu. Osim svijetla, ukoliko imate problema s plodnosti, pokušajte paziti da uvijek jedete u isto vrijeme i da se dovoljno odmarate.

Možda vam ova teorija zvuči nategnuto, no jedan od sedam parova se muči da dobije dijete, a uzrok je često nepoznat. Osim toga, izlaganje noćnom svijetlu može jako izmoriti tijelo. Rak, dijabetes, depresija i pretilost samo su neki od nuspojava neprirodnog svijetla i izloženosti istom. Doktori ističu da se malim promjenama u navikama može jako puno učiniti za plodnost i zdravlje žene. Stoga, ako niste, ugasite svijetlo!

>>VIDEO Istina ili laž: Uništavaju li se zaista zubi za vrijeme trudnoće

>>Sve manje pobačaja – istina ili statistika?

Komentara 2

KS
krao_sam
06:02 22.08.2015.

Ako se zelite seksati odite u privatni sektor pa da vidite seksa ko u prici

NE
nepoznatinetko
10:48 22.08.2015.

Svijetlo - suprotno od tamnog. Svjetlo - ono što članak predlaže da ugasimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije