Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradite se

Ako ste za novogodišnji wellnes, posjetite Mađarsku

Spa
Foto: Thinkstock
02.01.2015.
u 17:00

Ako i vi razmišljate o malim hedonističkim posjetima spa centrima, možete napraviti i izlet do Mađarske

Pravo je vrijeme za opuštanje nakon ludih provoda i oproštaja od 2014. godine.

Ako i vi razmišljate o malim hedonističkim posjetima spa centrima, možete napraviti i izlet do Mađarske.

Mórahalom

Toplicama St. Elizabeth, koje su otvorene šezdesetih godina prošlog stoljeća, "pridružen" je hotel Colosseum, koji nudi dobru zabavu po pristojnim cijenama. Naime, u prostranom aqua-parku na raspolaganju vam je čak 21 bazen, a u zimskom periodu moguće je birati između njih četrnaest. Sobe su različito kategorizirane, od običnih do superior, ali sve su prostrane i sjajno opremljene svim potrebnim sitnicama (ogrtač, papuče...) za wellness i spa tretmane koje nudi hotel.

Tihany i Hévíz (Balaton)

Tihany (naziv potječe od slovenske riječi tiho i sasvim je odgovarajući) – božanstveno mjestašce na brdovitom poluotoku s čijeg vidikovca na platou uz velebnu crkvu puca savršen pogled na sve četiri strane, posebno na mirnu, glatku površinu jezera. Turistima željnim tišine i ušuškanosti apsolutno će odgovarati. Na istoj, "gornjoj" strani jezera, ali prema zapadu, prostiru se Hévíz i dobro uređeno (čak je ograđeno) jezero termalne vode, u kojem je i najzdravijima zabranjeno zadržavanje dulje od dvadeset minuta. Lotus Terme, hotel s pet zvjezdica, nudi sve uobičajene sadržaje, ali uz dozu glamura.

Segedin

“Najsjeverniji mediteranski grad”, kako ga stanovnici odmila nazivaju, može se pohvaliti brojnim visokokategoriziranim hotelima, među kojima se izdvaja Forrás (Izvor) na obali Tise, u čijem sastavu je i aqua-park s najvišim toboganom u Europi. U Segedinu treba vidjeti Gradsku kuću, monumentalnu katedralu posvećenu Bogorodici, kao i Most uzdaha, sličan originalnom venecijanskom, ali manji od njega. I ne samo to: Segedin ima svog Gaudija, čija je zgrada, nedaleko od središnjeg trga, jedno od najljepših zdanja u ovom gradu.

>>U Zagrebu otvoren Jacuzzi® wellness specialist Brand Store

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije