Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez!

Ako planirate odmor na nudističkoj plaži, ovo morate znati

Plaža, ljeto
Foto: Thinkstock
1/4
18.06.2018.
u 08:10

Ako ste za idealni odmor i nesputanost odabrali boravak na nudističkoj plaži, to ne znači da biste trebali odbaciti pravila ponašanja...

Odmor na nudističkoj plaži ima pravila ponašanja kojih se treba pridržavati. Ako ste za idealni odmor i nesputanost odabrali boravak na nudističkoj plaži, ne znači da biste ih trebali odbaciti...

Prije nekoliko godina američki Huffington Post objavio je popis sedam neotkrivenih europskih nudističkih plaža, među njima i hrvatsku plažu Kordovan na otočiću Jerolimu, jednom od Paklenih otoka. Ako planirate svoj odmor na njoj ili na nekoj drugoj vama omiljenoj nudističkoj plaži u našoj ili nekoj drugoj zemlji, ovo svakako imajte na umu...

Držite razmak

Nemojte se smjestiti u neposrednoj blizini drugih, držite pristojan razmak i poštujte tuđu privatnost. 

Nemojte buljiti

Nećete moći izbjeći pogled na gola tijela oko sebe, ali buljenje i proučavanje drugih zaista nije pristojno, a može vas dovesti u neželjene probleme.

Nemojte fotografirati

Ako ste odlučili svoje ljetovanje zabilježiti fotografijama, to nipošto nemojte činiti na nudističkoj plaži. Iako možda želite fotografirati samo sebe ili svoje voljene, ne zaboravite da ste na nudističkoj plaži i izbjegavajte koristiti se fotoaparatom. 

Odjenite se za kafić ili restoran

Iako vam se može činiti da možete doći neodjeveni u kafić ili restoran na nudističkoj plaži, nemojte se dovoditi u neugodan položaj. Plaža je nešto drugo, a u ugostiteljske objekte otiđite odjeveni.

Plaža, ljeto
1/18

 

Komentara 20

AE
Aedes2017
09:30 18.06.2018.

Malo gdje je ležernija I kulturnija atmosfera kao na nudističkim plažama. Buljenje..makar što ! Nitko tu nikoga ne gleda,srdačno ozračje I ništa više .

IM
Immanuell
09:47 18.06.2018.

Bio sam prije 10 tak godina 8 dana u Nerezinama i proveo ih svakodnevno na nudističkoj plaži. Nisam do tada nikad bio, ali budući da sam slučajno nabasao i svidjelo mi se, odlučio sam ostati. Uvijek je cca 60 takk ljudi tamo, plaža je mala i stjenovita tako da imate uglavnom svoju privatnost. Prvi dan je uvijek nezaboravan; kad dođe netko novi, a ja sam bio novi, svi u dometu pogleda dignu glave i ošacuju vas tek skinutog od glave do pete. Poslije spuste glave i nastave uživati na suncu. To morate izdržati stoički, tih par sekundi. Inače, osjećaj slobode i nesputanosti na takvom mjestu je neusporediv. Tko god je otvorenijeg duha treba svakako bar probati.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
09:01 18.06.2018.

Navijaču, zašto gologa čovjeka nazivaš majmunom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije