Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju i hladnjak!

Zaboravite luftiće u obliku jednoroga, ovi bazeni na napuhavanje su hit ljeta

Foto: Sam's Club
1/2
11.03.2018.
u 18:30

U Americi su već rasprodani, a cijena im je 150 dolara

Luftići u obliku plamenca i jednoroga bili su pravi hit prošlo ljeto i gotovo svaka poznata osoba na svom Instagram profilu ima barem jednu ljetnu fotku na jednom od ovih rekvizita.

Ove ljetne sezone takvi luftići postaju prošlost i novi trend su bazeni na napuhavanje u obliku plamenca, jednoroga ili labuda.  Riječ je o malim bazenima u koje stane šest osoba i koje su u Americi već postale hit i na internet stranici Sam's Club već su rasprodani svi primjerci.

 

 

Ovaj bazen na napuhavanje ima malu klupu za sjedenje i prostor za odlaganje čaša, mali bazen i idealan je za zabave na moru. Cijena mu se kreće oko 150 dolara, a svi koji su ih dosad testirali na društvenim mrežama su se pohvalili kako je ovo najbolji rekvizit ovog ljeta i 
odličan za zabave. 

-Ovo je san, nevjerojatno je - piše u komentaru jednog kupca. Potrebno je 20-ak minuta da napušete ovoj mali bazen, a korisnici kažu da ga brod na moru najnormalnije može vući. 

Komentara 3

BA
babamoje
23:52 11.03.2018.

ko ovo more napuvat u 20 minuti?onesvistija bi se 6 puti dok ga napušen

Avatar nekakav
nekakav
07:33 12.03.2018.

pa kompresor! ja ne znam ni jednu 'mamu' koja može ovo napuhati! a tata voli pumpati, ali ne ovo!

Avatar 1HGZ
1HGZ
10:26 12.03.2018.

sa ovakvim bojama ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije