Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jer samo takve traži...

50-godišnjakinja: 'Veselim se korona cjepivu zbog seksa s oženjenim tipovima...'

Ilustracija
Dusko Jaramaz/Pixsell
19.01.2021.
u 23:17

Iako joj nikad prije nije bilo problem naći oženjenog muškarca koji traži samo zabavu, 50-godišnjakinja kaže da trenutno njen seksualni život trpi zbog pandemije koronavirusa. I nije jedina

Britanka Katherine (50) je iz Lancastera već dvije godine partnere traži preko jedne dejting aplikacije za žene i muškarce koji traže afere i 'zabavu izvan braka. Kad je nakon razvoda opet počela izlaziti, Katerine je, kaže, shvatila da joj 'nikako ne odgovaraju veze sa slobodnim muškarcima, jer su oni ili prezahtjevni ili se previše vežu'. Zato je počela izlazila s oženjenim tipovima za koje unaprijed zna da neće tražiti nekog za 'pravu' vezu.

I premda joj, dodaje, nikad prije nije bio problem naći nekog tko traži samo zabavu, od početka pandemije koronavirusa njen seksualni život.trpi  A čini se i kako nije jedina.

Naime, u anketi dejting stranice IllicitEncounters na kojoj se upoznaju oženjeni muškarci i žene, čak je 65 posto ispitanika (od njih 1.500) reklo da 'cjepivo jedva čekaju zbog izvanbračnih veza',  a 82 posto onih koji traže afere tvrdi da im se odnos sa supružnicima drastično popgoršao od početka pandemije i lockdowna.

Katherine kaže da se ona od početka ovog zadnjeg, trećeg lockdowna u Velikoj Britaniji s nikim ne viđa, a zadnju je vezu s jednim oženjenim muškarcem imala ovo ljeto, kad su 'korona mjere' u zemlji malo popustile.

Foto: shutterstock

- Kako živim sama mogla sam se ovo ljeto doma nalaziti s jednim tipom, a bez da kršimo ikakva pravila - ispričala je za Metro, a ta je veza pukla kad je njegova žena postala sumnjičava jer on 'odjednom tako često vježba vani, na otvorenom'.

Od tad je, rekla je Britanka, solo, jer svi koji traže izvanbračne veze čekaju da se prije cijepe protiv Covid-19. A ona je, dodaje, već 'očajna i jako usamljena...'

- Ne tražim drugog muža, već sam bila u braku i bilo mi je užasno, samo se želim zabaviti - priznaje ova 50-godišnjakinja, ali su trenutno svi previše zabrinuti zbog koronavirusa, pogotovo oženjeni muškarci koji su jedini njen 'tip muškarca'... 

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati

Ilustracija
1/11

Objasnila je i da je, baš zato što se seksa s oženjenim muškarcima, uvijekoprezna i odgovorna - jer je svjesna da oni moraju paziti i na svoje supruge kojima ništa ne bi smjeli prenijeti; ni spolno prenosivu bolest, a ni Covid.

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 17. siječnja 2021.

 

Komentara 3

GE
geler203
07:33 20.01.2021.

U slučaju cijepljenja: Biti ću oslobođen nositi masku? NE. Restorani i lokali ponovo se otvaraju i normalno rade? NE. Stiče se imunost na kovid? Ne zna se! Prestajemo biti zarazni za druge? Ne zna se. Ako cijepimo svu djecu, počinje li škola normalno? NE. Zaustavlja se socijalno distanciranje? NE. Cijepimo li se i djeda i ja, možemo li se zagrliti? NE. Hoće li procjepljenje ponovo otvoriti kina, kazališta i stadione? NE. Hoće li se cijepljeni moći okupiti? NE. Koja je stvarna korist cijepljenja? Virus vas neće ubiti. Jeste li sigurni da me cjepivo neće ubiti ili osakatiti? NE. Sustav nadzora nuspojava funkcionira? NE. Obeštečenje u slučaju negativnih nuspojava snositi će proizvođač, dobavljač? NE. Statistički gledano, virus me ionako ne bi ubio ... Zašto bih se trebao cijepiti? Za zaštitu drugih. Dakle, ako se cijepim, jesu li drugi 100% sigurni da ih neću zaraziti? NE. Pa koja je onda svrha cijelog ovog svjetskog cirkusa? Vi ste teoretičar zavjere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije