Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Pandemija nam uništava seksualni život: 'Moj dečko nikad nije raspoložen za seks!'

shutterstock
16.01.2021.
u 20:43

Oboje imaju vrlo visoke seksualne nagone i bili su potpuno kompatibilni, pa je njoj bilo neobično kad je odjednom odbio seks

- Nekad smo imali sjajan seksualni život, ali je to prestalo prije dva mjeseca. Sada moj partner više voli biti sam, umjesto da provodi vrijeme sa mnom. Upoznali smo se neposredno prije karantene i kemija među nama bila je jaka od samog početka - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

1/1

Oboje imaju vrlo visoke seksualne nagone i bili su potpuno kompatibilni, pa je njoj bilo neobično kad je odjednom odbio seks. Bio je loše volje i od tada se nisu seksali. Ne želi je više ni dirati. Osjeća se neželjeno i ne zna voli li ga još uvijek.

- Stres može utjecati na seksualni nagon i seksualne performanse. Ako se vaš muškarac jednom prilikom nije mogao uzbuditi, možda se boji da će se to i dalje događati. Možda se distancira jer je njegovo samopouzdanje nisko. Trenutno ste mu potrebni kao prijateljica, a ne samo ljubavnica - odgovorila joj je Deidre.

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:42 17.01.2021.

ove zenske uvik plaču nisi dobra u krevetu inasao drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije