Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije tako

5 najvećih mitova o intimnoj frizuri u koje trebate prestati vjerovati

vagina
Foto: Thinkstock
05.05.2017.
u 09:17

Mnogi misle da je boja intimne frizure kod žene jednaka boji kose, no nije tako...

Neke žene vole je takvu kakva jest, druge joj se posvećuju jednako kao i onoj na glavi, a treće jednostavno ne vole ni vidjeti dlačice tamo dolje. Kakva god bila, intimnu frizuru ima svaka žena, a mi vam donosimo 5 najvećih mitova o njoj u koje odmah trebate prestati vjerovati. 

1. Intimna frizura štiti od spolno prenosivih bolesti
Zapravo je potpuno suprotno jer je bujna intimna frizura idealno tlo za nastanjivanje bakterija. No nije vjerojatno da će vas depilacija intimne zone zaštititi od spolnih bolesti, ali je u svakom slučaju čišće jer se bakterije nemaju gdje zadržavati i razmnožavati. 

2. Boja dlaka tamo dolje ista je kao i boja kose
Iako to većina ljudi misli, ipak nije tako. Bolje pogledajte kakva je ženina boja obrva pa po tome sudite o boji njezine intimne frizure. 

3. Bujna frizura čini seks lošijim
Sve ovisi o ženi. Neke žene jednostavno imaju snažniji osjećaj ako su ''ćelave'' tamo dolje, dok je drugima osjećaj isti bez obzira na frizuru intimne zone. S druge strane, neki muškarci vole prirodni izgled dok je drugima ipak privlačnije kada je žena depilirana. 

4. Dlačice nikad ne prestaju rasti
Srećom, to nije tako. Isto kao i kosa i dlačice u intimnoj zoni ne rastu u nedogled. Ako se prestanete depilirati, one će u jednom trenutku prestati rasti, ovisno o osobi, ali najčešće prestaju rasti kada dođu na dužinu od 1,3 do 5 centimetara. 

5. Ako imate osjetljiviju kožu, ne biste se trebali brijati tamo dolje
Sve ovisi o načinu na koji se rješavate dlaka. Ako to radite običnom britvicom, naravno da postoji mogućnost iritacije kože. Ako vam se crvenilo pojavljuje svaki put, onda razmislite o drukčijim metodama poput brazilske depilacije voskom ili laserskog uklanjanja dlačica. 

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
17:46 05.05.2017.

volim ćelave frizure kod zena dolje

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
15:11 05.05.2017.

Kad je ćelavica ljepše je lizat nego svako malo dlake pljucat a ja volim lizat dugooo mmmm!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije