Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moj izbor!'

21-godišnjakinja trudna s četvrtim djetetom: 'Suprug i ja brinemo za svoju djecu, zašto me svi napadaju?!'

TikTok@christacelia
25.10.2021.
u 15:29

Iako je sa suprugom više od šest godina i s njim u vlastitoj kući skrbi o njihovoj djeci, često online naiđe na komentar da je premlada za četvero djece.

davno se 21-godišnja Amerikanka Christa u svom TikTok videu požalila kako zbog činjenice da je tako mlada već majka troje djece s četvrtim na putu stalno nailazi na neugodne i zlobne komentare. Christa je ispričala da je od 2018. godine svake godine trudna pa je  je u protekle tri godine rodila svoje troje djece, a za dva mjeseca očekuje i četvrto.

Prijateljica vam je trudna? Znanstvenici tvrde: Trudnoća je 'zarazna'!

1/3

Iako je sa suprugom više od šest godina i s njim u vlastitoj kući skrbi o njihovoj djeci, Christa kaže kako se njena trudnoća na internetu često zlobno komentira, pa joj je jedna Tiktokerica i nedavno poručila kako 'ne bi trebala biti ponosna na to što je u 21. godini po četvrti put trudna'. 

@christacelia

like it’s a CHRISTMAS BABY🥺im so excited. #fyp #christmasbaby #TargetHalloween #youngmom #29weekspregnant

♬ original sound - rein 🦋🌼🍯

- Bez obzira na trolove jako sam uzbuđena zbog dolaska svoje 'božićne bebe'! - podijelila je mlada mama u svom videu i osvrnula se na one koji su pisali da s 21. godinom vjerojatno ni nema s čim prehraniti svoju djecu, te da sigurno prima novčanu pomoć od socijalne skrbi, prenosi The Sun.

- Nema nikakve pomoći, njihov tata ima odličan posao, a ja sam svojim izborom kući s djecom - rekla je, a među negativnim se komentarima i osudama našlo i nekoliko pozitivnih reakcija žena koje su Christi poručile da može biti ponosna na sebe.

- Imate prekrasnu obitelj, ne znam zašto svi osuđuju one koji se mladi odluče na djecu - napisala je jedna žena, a druga je ispričala da i sama u 22. godini čeka svoje četvrto dijete.

- Ne zamaraj se s 'trolovima'! - poručila joj je korisnica i iskreno čestitala na bebi.

Kristina (23) ima 21 dijete! Jedno je sama rodila, a ostalih 20 surogat majke u samo godinu dana

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije