Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERFACE i UTF-8

Zagrebački plesni ansambl u Šibeniku

UTF-8
26.04.2011.
u 11:55

S predstavama ''Interface'' i ''UTF-8'' Zagrebački plesni ansambl posjetit će HNK u Šibeniku i Njemačko narodno kazalište u Weimaru

Zagrebački plesni ansambl povodom Svjetskog dana plesa 29. travnja gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku gdje će izvesti predstavu ''Interface'', a 28. i 29. svibnja gostuje u Njemačkom narodnom kazalištu u Weimaru s predstavom ''UTF-8''.

Nakon gostovanja u Skopju predstava ''Interface'' u koreografiji Snježane Abramović Milković 29. travnja dolazi u Šibenik i istražuje odnos realnog i virtualnog u našoj svakodnevici te utjecaj virtualnog svijeta na svijet plesa. Predstava je postavljena kao niz naizgled nepovezanih događaja koji na kraju ipak čine događaje u našim životima.

''Unicode Transformation Format 8'' koreografa Sahara Azimija opisuje kako se plesači tijelom i umom nose sa učenjem i očuvanjem koda pod nazivom UTF-8. Predstava objašnjava površnost koja nastaje zajedničkim denominatorom i potrebom da nas svi razumiju. Zagrebački plesni ansambl s ovom će predstavom gostovati 28. i 29. svibnja u Njemačkom narodnom kazalištu u Weimaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije