Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MM centar

Velikani režije u omnibusu "Deset minuta stariji" u MM centru

Deset minuta stariji
Deset minuta stariji
02.05.2011.
u 13:50

Autori omnibusa su Aki Kaurismaki, Spike Lee, Victor Erice, Werner Herzog, Jim Jarmusch, Wim Wenders, Chen Kaige

U srijedu, 4. svibnja, u sklopu programa "Priroda, multi-medij i virtualnost", u MM centru voditelj Ivan Ladislav Galeta prikazat će omnibus od 7 kratkih filmova naziva "Deset minuta stariji: Truba".

Film „Deset minuta stariji: Truba” je jedinstven projekt u povijesti kinematografije u kojem je nekoliko velikih redatelja današnjice u desetominutnim filmovima izuzetno kreativno predstavilo svoju viziju vremena. To su Aki Kaurismaki, Spike Lee, Victor Erice, Werner Herzog, Jim Jarmusch, Wim Wenders, Chen Kaige.

„Deset minuta stariji: Truba” pokazuje sva ljudska iskustva: rađanje, smrt, ljubav, seks, dramu trenutka, povijest i antički mit. Svaka priča odvija se na drugoj lokaciji - od džungle Južne Amerike do ulica New Yorka. Spojeni u jedan zajednički igrani film, redateljski individualni radovi dobivaju novo značenje i predstavljaju uzbudljivo iskustvo za sve znatiželjne ljubitelje filma.

Program počinje u 17 sati u MM centru, a ulaz je besplatan.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije