Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DK Gavella

U Gavelli održana komemoracija u spomen na Nadu Subotić

Komemoracija Nadi Subotić
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.02.2016.
u 14:25

U DK Gavella održana je komemoracija u spomen na glumicu Nadu Subotić

        U velikoj dvorani kazališta Gavella brojni su se kulturni djelatnici prisjetili velike i omiljene hrvatske glumice Nade Subotić koja je preminula u Zagrebu 28. siječnja u osamdeset petoj godini. Članica Gavelle bila je puni radni vijek, od završetka Akademije 1954. do umirovljenja 1990. godine. Od Nade Subotić emotivnim su se rječima oprostili ravnatelj Gavelle Branko Svrtan, glumice Anja Šovagović-Despot, Vitomira Lončar i Jelena Miholjević, glumac Špiro Guberina i redatelj Božidar Violić.     

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragica949
14:57 04.02.2016.

Počivala u miru draga i pozdravi Kaštelana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije