Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva online srijeda u Žar ptici

Tonkica Palonkica Frrr u spomena na Mladena Kušeca

Foto: arhiva Žar ptica
04.11.2020.
u 16:30

Prije dva dana, u 83. godini života, umro je veliki novinar i posac, veliki prijatelj djece Mladen Kušec. Kazalište Žar ptica od 2014. godine igra njegovu "Tonkicu Palonkicu Frrr", koja je nastala prema popularnoj radio emisiji Mladena Kušeca i u režiji Roberta Raponje. Te 2014. godine kada je predstava premijern izvedena bilo je to i  prvo scensko uprizorenje jedne radio emisija u svijetu. 

Tonkica Palonkica Frr doista je to i zaslužila s obzirom na to da se emitirala punih 10 godina, a uz nju su odrastale generacije i generacije djece. A upravo ovom predstavom počinje novi program Kazališta Žar ptica, potpuno besplatna,  Online srijeda u Žar ptici, Na video platformi Vimeo pogledajte ovu popularnu predstavu, s Amandom Prenkaj u naslovnoj ulozi,  u spomen na Mladena Kušeca.

U 19 sati na Facebook stranici i na webu Žar ptice sve zainteresirane čeka link na predstavu. 

A to je samo početak, pratite Žar pticu online i svaku sljedeću srijedu s novim besplatnim sadržajima, kao i predstave uživo koje se i dalje uz sve epidemuloške mjere igraju petkom popodne u 17.55 sati i  nedjeljom u 11 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije