Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14. godišnjica

TBF i Reptile Youth na proslavi rođendana Močvare

'28.01.2012., Rijeka - Koncert splitske grupe TBF na gatu Karoline rijecke nakon zavrsetka Snowboard Carnival Session natjecanja snowboardera. Mladen Badovinac. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
09.04.2013.
u 16:45

Tulum će trajati dva tjedna, a uključuje mješavinu koncerata, kazališta, poezije i sajma

Kultni zagrebački klub Močvara od sutra slavi 14. rođendan mješavinom koncerata, kazališta, poezije i sajma koji se proteže na puna dva tjedna. Već sutra na rasporedu je poznati underground sastav Elvis Jackson iz Slovenije te nastup domaćeg DJ kolektiva Trip to Zion, a slijede koncerti američkog prog rock benda Intronaut, poljskih death metalaca Vader, kantautora Tomaža Pengova... Među najatraktivnijim su koncertima nastup danskog elektropunk dua Reptile Youth 19. travnja te uvijek sjajno primljenog splitskog sastava TBF 20. travnja. Zanimljivo je i Pesničenje – trening aktivne poezije iz Beograda koji će predstaviti autore nove pjesničke, kantautorske i performerske scene Srbije i Hrvatske, dok galerija Močvara predstavlja ljubljanski Kitch – Institut za umjetničku produkciju i istraživanje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije