Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMMORTAL

Svjetska turneja Cirque du Soleila s hitovima Michaela Jacksona

immortal
arhiva\"
30.11.2011.
u 15:53

Više od 40 originalnih hitova prilagodili su, remiksirali i “rekreirali” za potrebe predstave – vizualima i nastupu uživo. Slušatelji će pjesme doživjeti u novom ruhu, a gledatelji predstave uživat će u više od 100 minuta glazbe

Kazališno-glazbena skupina Cirque du Soleil svoju je svjetsku turneju "The immortal" upotpunila najvećim hitovima Michaela Jacksona sa soundtracka "Immortal".

“Immortal” (Epic Records/Menart) nastao je u suradnji Estate of Michael Jackson i obuhvaća najveće hitove na kojima su godinu dana radili Kevin Antunes (producent Justina Timberlakea, Rhianne, Madonne) i Jamie King, redatelj i pisac na spomenutoj turneji.

Više od 40 originalnih hitova prilagodili su, remiksirali i “rekreirali” za potrebe predstave – vizualima i nastupu uživo. Slušatelji će legendarne pjesme doživjeti u potpuno novom ruhu, a gledatelji predstave mogu uživati u više od sto minuta Jacksonove glazbe koja je savršeno uklopljena u šou. U prodaji je standardno i dvostruko, deluxe izdanje ovog soundtracka. Album je najavljen singlom “Immortal Megamix: Can You Feel It/ Don`t Stop ´Till You Get Enough/ Billie Jean/ Black Or White (Immortial Version)”. Album je posvećen prerano preminulom kralju popa, njegovoj djeci i majci Katherine Jackson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije