Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kinopremijera

Slovenski “Izlet” jedan je od najboljih filmova iz regije

izlet_nnn_kul_080512
arhiva
08.05.2012.
u 16:36

Film redatelja Nejca Gazivode, koji kroz razigranu ljetnu priču progovara i o vrlo ozbiljnim temama poput izgubljenosti tranzicijske generacije, bolesti, odanosti i traženja vlastitog mjesta u vojno-političkim zajednicama zapadnog svijeta

U kinima počinje igrati “Izlet” redatelja Nejca Gazivode, koji kroz razigranu ljetnu priču progovara i o vrlo ozbiljnim temama poput izgubljenosti tranzicijske generacije, bolesti, odanosti i traženja vlastitog mjesta u vojno-političkim zajednicama zapadnog svijeta. Radnja prati automobilski izlet troje srednjoškolskih prijatelja, euforičnih zbog ponovnog susreta godinu nakon mature. Kako odmiče dan, odnosi između vojnika Gregora (Luka Cimprič), brbljavog homoseksualca Andreja (Jure Henigman) i zgodne Žive (Nina Rakovec) postaju sve napetiji i kompliciraniji, otkrivajući duboko skrivene tajne i nikad “prorađene” traume. Jedan od najzanimljivijih novih filmova iz regije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije