Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
68. izdanje

Šest hrvatskih filmova na Pula film festivalu

Srecko Niketic/PIXSELL
02.07.2021.
u 11:10

U programu 68. Pulskog filmskog festivala našlo se šest hrvatskih filmova, a festival će otvoriti debitantsko ostvarenje Antonije Alamat Kusijanović "Murina".

U Hrvatskom programu 68. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 17. do 24. srpnja, bit će prikazano šest domaćih filmova, a neki od njih će na Puli doživjeti i svjetsku premijeru.

Na otvaranju festivala prikazuje se film “Murina” debitantice Antonete Alamat Kusijanović, kojemu će to biti prvo prikazivanje nakon svjetske premijere na Filmskom festivalu u Cannesu. Drugog dana festivala posjetitelji će u Areni moći pogledati svjetsku premijeru filma “A bili smo vam dobri” iskusnog redatelja Branka Schmidta, s Reneom Bitorajcem u glavnoj ulozi. Treći dan u Istarskom narodnom kazalištu bit će prikazan film “Menhetenska odiseja” redatelja Marija Vrbančića, kojem je ovo hrvatska premijera, a četvrti dan na rasporedu je “Plavi cvijet” Zrinka Ogreste.

Posljednja dva dana festivala na rasporedu su akcijska komedija “Po tamburi” Stanislava Tomića i “Zora” Dalibora Matanića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije