Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh VBZ-a

Prodano pet tisuća primjeraka romana "Aleph" Paula Coelha

paulo coelho aleph
arhiv vl
20.09.2011.
u 13:28

U mjesec i pol zagrebački VBZ prodao je čak pet tisuća primjeraka romana "Aleph" Paula Coelha. Riječ je o autobiografskom, čak i ispovjednom romanu poznatog brazilskog autora.

Autobiografski roman Paula Coelha “Aleph” za mjesec i po dana prodan je u pet tisuća primjeraka pa je VBZ produžio akcijsku prodaju na kioscima do 30. rujna. Roman je u Hrvatskoj objavljen prije nego u SAD-u, Njemačkoj, Velikoj Britaniji..., a naišao je na veliko zanimanje čitatelja.

“Aleph” se prodaje na kioscima uz Večernji list. U romanu brazilski autor opisuje svoje putovanje transibirskom željeznicom uz zanimljivu suputnicu, koju je možda već sreo u nekom od ranijih života...

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
15:11 20.09.2011.

A, sad mi je jasno zašto se u nekoliko navrata reklamirao ovaj roman na VL-u; zato jer se prodavao uz Večernji list.

MA
marinaaniram
15:46 20.09.2011.

Ne mogu rec da me iznenadjuje, popularan je autor, iako za mene teski sund kao sto je vec netko rekao. Ne mogu zamislit da ga cijeni itko osim manekenki, kako se vole hvalit, i ljubitelja \"lakih\" mudrosti. Nekako mi je njegov nacin obracanja citatelju cak uvredljiv, kao da nas smatra maloumnima, sto vjerojatno vecina i jest.

HE
heraklit88
13:49 20.09.2011.

Tipičan marketinški šibicarski trik! Većina to hoće, pa bilo to i 5000 što kupljenih, što otkupljenih za jednog trećerazrednog ,nazovi književnika koji podilazi dezorjentiranim masama navučenim na sapunice i ovakvu šund literaturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije