Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
In memoriam

Preminuo bubnjar Azre, Aerodroma i Drugog načina Branko Knežević-Kneža

Branko Knežević-Kneža
09.10.2014.
u 16:01

Nakon glazbeničke karijere bio je isto tako vrlo uspješan kao glazbeni manager i organizator koncerata najvećih imena hrvatske glazbene scene

Branko Knežević-Kneža, ugledni bubnjar koji je u dugogodišnjoj uspješnoj karijeri, između ostalih, nastupao i snimao s grupama kao što su Drugi način, Aerodrom i Azra, preminuo je 6. listopada nakon duge i teške bolesti, u 58. godini života.

Nakon glazbeničke karijere bio je isto tako vrlo uspješan kao glazbeni menadžer i organizator koncerata najvećih imena hrvatske glazbene scene. 

Posljednji ispraćaj dragog pokojnika bit će u subotu 11. listopada u 10.40 sati na zagrebačkom Krematoriju Mirogoj.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije