Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Vian

Predstavljanje romana Borisa Viana u Cafeu u dvorištu

boris vian
arhiv
21.05.2012.
u 14:24

Meandarmedia u srijedu 23. svibnja u 19 sati predstavlja tri romana francuskog pisca Borisa Viana. Riječ je o knjigama \"Srcoder\", \"Crvena trava\" i \"Svi mrtvi iste su boje\". Predstavljanje je u Cafeu u dvorištu u Žerjavićevoj ulici.

Boris Vian omiljeni je pisac Arsena Dedića, ali i brojnih drugih ljubitelja književnosti. Čak tri njegova romana u srijedu će u 19 sati u Cafeu u dvorištu, Žerjavićeva ulica 7/II predstaviti Meandarmedia. Riječ je o knjigama "Crvena trava", "Srcoder" i "Svi mrtvi iste su boje" koje se na hrvatskom tržištu knjiga nalaze već neko vrijeme. O knjigama će govoriti Ingrid Šafranek, Vanda Mikšić i Branko Čegec. Boris Vian (1920.-1959.) bio je francuski pjesnik, prozaik, kritičar, prevoditelj, pjevač...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije