Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt Radovana Ruždjaka

Predstava 'Ja buka' prije gostovanja na nizozemskom Stiltfestivalu, igra u Trešnji

Ja Buka
Foto: GK Trešnja
16.06.2015.
u 08:43

Organizator Stilfetivala je nizozemsko kazalište De stilte - jedino profesionalno kazalište (u južnom dijelu Nizozemske) koje je isključivo fokusirano na produkciju predstava za djecu. Godišnje preko 75 tisuća djece pogleda neku od njihovih predstava

Neverbalna predstava o otkrivanju i istraživanju, o upornom propitivanju stvari što je glavna karatkteristika djece - radoznalost, "Ja buka" gostuje na 3. međunarodnom Stiltfestivalu u nizozemskom gradu Bredi. Autorski projekt Radovana Ruždjaka Zagrepčani mogu vidjeti sutra, 17. lipnja u 18 sati u GK Trešnja. Predstavu izvode Matija Kačan i Petar Banda.

Ovaj važni festival dovodi i predstave iz Francuke, Begije, SAD-a, Finske, Italiji. "Ja buka" je gostovala i na međunarodnom festivalu "Little ladies, little gentelman"u Ankari prošle godine.

Organizator Stilfetivala je nizozemsko kazalište De stilte - jedino profesionalno kazalište (u južnom dijelu Nizozemske) koje je isključivo fokusirano na produkciju predstava za djecu. Godišnje preko 75 tisuća djece pogleda neku od njihovih predstava i to ne samo u matičnom kazalištu već diljem svijeta (gostovali su na gotovo svim kontinenima i većim gradovima svijeta - pa i u Zagrebu u listopadu 2014.).

Foto: Alcatel

>> Smisao života gospodina Lojtrice zatvara godinu u Kazalištu Knapp

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije