Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFANT u Novom Sadu

Predstava „Hinkemann“ dobila Nagradu za najuspješniju predstavu u cjelini

Hinkemann
Foto: zkm
1/3
02.07.2016.
u 16:21

Predstava Hinkemann izvedena je na festivalu 30. lipnja i svojom kvalitetom osvojila je publiku i kritiku

Predstava „Hinkemann“ nastala po djelu njemačkog dramatičara Ernsta Tollera, u režiji Igora Vuka Torbice, i u izvedbi Zagrebačkog kazališta dobila je Nagradu za najuspješniju predstavu u cjelini na 43. međunarodnom festivalu alternativnog i novog teatra INFANT u Novom Sadu. 

Ovogodišnji  INFANT trajao je od 25. lipnja do 1. srpnja u Novom Sadu, u organizaciji novosadskog Kulturnog centra.  INFANT je međunarodni kazališni festival i predstavlja jedinstven spoj nesvakidašnje kazališne interpretacije, neklasičnog pristupa glumačkog izražavanja i modernog jezika teatra, a ove godine se izvodio pod egidom "Kolika je cijena slobode?" i bilo je izvedeno 10 predstava. 

Predstava Hinkemann izvedena je na festivalu 30. lipnja i svojom kvalitetom osvojila je publiku i kritiku.  Predstava Hinkemann je premijerno izvedena u studenome 2015. i jedna je od najuspješnijih predstava ZKM-a te je već pozvana na niz festivala u regiji i šire.   

>>Premijera predstave „Hinkemann“ u režiji Igora Vuka Torbice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije