Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se dobro

Placido Domingo otpušten iz bolnice nakon zaraze koronavirusom

Placido Domingo
Foto: Christian Charisius/DPA/Pixsell
31.03.2020.
u 10:43

Španjolski tenor Placido Domingo objavio je u ponedjeljak da je izašao iz bolnice u Acapulcu, na jugu Meksika, kamo je primljen nakon komplikacija uzrokovanih infekcijom Covidom-19.

"Kod kuće sam i dobro se osjećam. Nasreću, odmah nakon prvih simptoma bio sam pod liječničkim nadzorom zbog mojih godina i drugih bolesti. Liječnici su odmah posumnjali na zarazu Covidom-19, što mi je jako pomoglo", napisao je 79-godišnji operni pjevač na svojoj Facebook stranici.

Placido Domingo kaže da nastavlja liječenje kod kuće u Acapulcu, meksičkom ljetovalištu, oko 400 km od Ciudad de Mexica.

Glazbenik je 22. prosinca obznanio da je zaražen koronavirusom.

Placido Domingo je već nekoliko mjeseci na meti optužaba za spolno zlostavljanje, zbog kojih je morao otići s dužnosti ravnatelja Opere u Los Angelesu i otkazati nekoliko nastupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije