Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE STRANE PRIČE

Pjevač grupe Inxs nogiran?

24.02.2009.
u 19:47

Bivši najmlađi član australske rock skupine Inxs, JD Fortune nedavno je na kanaskoj televiziji izjavio da su ga ostali članovi benda nogirali te da tako nije više pjevač Inxsesa. Razlaz među njima, tvrdio je Fortune, dogodio se na aerodromu u Hong Kongu gdje su se ostali članovi samo rukovali s njime te mu doslovce okrenuli leđa.

Kako sam kaže, šokirao ga je taj pšostupak benda jer je snjima proveo gotovo dvije godine na svjetskoj turneji. I sada, kako i sam kaže, našao se na cesti bez prebijene pare, a koliko je situacija ozbiljna pokazuje i činjenica da spava i živi u svojem automobilu.

No, ubrzo nakon tih izjava pjevača na kanadskojh televiziji, u medijima se oglasio Chris Murphy, šef njihove izdavačke kuće koji tvrdi kako Fortunea nisu izbacili iz benda. - Mi smo zaista šokiranim takvim izjavama, a samo mjesto na kojem se incident navodno dogodio svima u bendu potpuna je misterija' kazao je Murphy dodavši još kako Inxs uskoro snima album u 'Petrol Recordsu' i kao su ga htjeli zvazti da se dogovore oko detalja, međutim da sada nakon tih ispada za to više neamju razloga.

(p.s)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije