Naslovnica Kultura Glazba

Pipsi rasprodali ulaznice za koncerte u Plesnom centru

Dva različita koncerta rezultirat će live DVD-om i CD-om skupnog naziva "2x2" (2 dana x 2 sata)
11. veljače 2011. u 14:48 0 komentara 2 prikaza
'01.12.2008.....Zagreb...ziv.....Tvornica kulture, Subiceva.Pozitivan koncert povodom svjetskog dana borbe protiv AIDS-a nastupili su grupa Vatra i Pips chips i video clips.Photo:Marko Prpic/Vecernji
Foto: 'Marko Prpic/Vecernji list'

Nakon što su u pretprodaji planule sve ulaznice za koncerte grupe Pips, Chips and Videoclips u Zagrebačkom plesnom centru 4. i 5. ožujka, jučer je u prodaju pušten dodatni kontingent ulaznica, koje će vjerojatno također brzo nestati.

Velika navala u mali prostor bivšeg kina Lika ne čudi kad se radi o Pipsima, koji u Hrvatskoj imaju popriličan broj fanova (i mrzitelja), a interes je ovaj put još veći jer Pipsi najavljuju dva različita koncerta koji će rezultirati live DVD-om i CD-om skupnog naziva "2x2" (2 dana x 2 sata).

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.