Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frljić u Beogradu

Oliver Frljić režira Sidranova "Oca na službenom putu"

oliver frljić režira sidrana
arhiv vl
17.01.2011.
u 13:18

Hrvatski redatelj Oliver Frljić prihvatio se režije poznatog teksta "Otac na službenom putu" Abdulaha Sidrana. Umjetnike je angažirao beogradski Atelje 212, koji ovu sezonu posvećuje bivšoj Jugoslaviji

Poznati tekst Abdulaha Sidrana "Otac na službenom putu" našao se na repertoaru beogradskog Ateljea 212, a režije se prihvatio poznati i popularni hrvatski redatelj Oliver Frljić. Atelje 212 ovogodišnju je sezonu posvetio temama bivše Jugoslavije, u koju se i te kako uklapaju i Sidranovi tekstovi koji su umnogome afirmirali i formirali Emira Kusturicu u njegovim filmskim počecima. Frljić se, kako pišu bosanske novine, već sastao sa Sidranom, koji ga naziva redateljskom zvijezdom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije