Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK RIJEKA

Oliver Frljić prekinuo fotografiranje, 'uljezi' završili na policiji

Oliver Frljić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
19.01.2015.
u 10:27

Vedrana Spadoni Štefanić tvrdi da joj je Frljić istrgnuo fotoaparat iz ruke i obrisao fotografije

Nema kraja skandalima oko predstave “Hrvatsko glumište” i njezina redatelja Olivera Frljića, ujedno intendanta riječkog HNK. Poznato je već što se sve događalo zbog premijere predstave u kojoj glumci na gaćama nose otisnute slike pojedinih kazalištaraca, a preksinoć se tijekom uzimanja “dokaznog materijala” dogodio i novi eksces. Naime, neki od prozvanih, Vitomira Lončar, Snježana Banović i Slobodan Šnajder, otišli su zajedno na predstavu, a s njima je bila i Vedrana Spadoni Štefanić koja je fotografirala predstavu. U jednom trenutku, iza leđa, prema njezinu svjedočenju, našao joj se Oliver Frljić koji joj je istrgnuo fotoaparat iz ruke i obrisao fotografije.

Ona se opravdavala time da je slikala glumce kao dokazni materijal za predstojeću sudsku tužbu i da prije predstave, što je inače običaj, publika nije bila upozorena da ne smije snimati. Frljić je potvrdio taj propust, ali i istaknuo da je jako dobro poznato, a posebno trojcu Lončar-Banović-Šnajder, da fotografiranje predstava nije dopušteno.

Po dolasku policije “uljezi” su privedeni u policiju iz koje su pušteni iste noći, pitajući se otkad Frljić u riječkom HNK radi i kao zaštitar. Prepucavanje se očito nastavlja...

>> Blog Vitomire Lončar "Slamka spasa": O teška si, teška, tolerancijo!

>> Protivnici mu poručuju: Idi kući! Frljić kaže: Ovo je najtolerantniji grad u Hrvatskoj

>> Bivša intendantica tvrdi da je Frljić želi protjerati iz HNK Zajc

Komentara 5

DJ
djurex
12:10 19.01.2015.

Cuj privela ih policija jer su slukali predstavu iako je placenik frljic obrisao slike? Privode se ljudi radi slikanja predstave ..jadno jadno

US
U sridu
12:43 20.01.2015.

Gdje sam ja bio da meni otme aparat,ej rijecani,drzi vas za papcine.

DU
Deleted user
12:46 20.01.2015.

Frljić-policajac. I to mu mnogo bolje ide od onog za što je instaliran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije