Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište Komedija

Novi hit Loptice do suza nasmijao brojne zvijezde

Foto
Foto: Ivan Gundić
1/25
22.01.2016.
u 12:24

Sretna lica brojnih gledatelja i salve smijeha na premijernoj izvedbi novog kazališnog hita pokazali su se kao pun pogodak za prohladne zimske dane te odlična najava vesele kazališne sezone

Sjajna glumačka postava koju čine Petra Kurtela, Dunja Fajdić, Slaven Španović i Igor Baksa oduševila je premijernom izvedbom nove kazališne komedije Loptice u do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija. Pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja dotiče tabue izmamili su smijeh na brojna sretna lica, a novi kazališni hit s oduševljenjem su pogledali Danijela Trbović, Maja Šuput, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Ronald Braus, Borna Rajić, Ivana Plechinger, Bianca Matković, Bojan Jambrošić, Robert Bošković, Martina Podgorski, Snježana Mehun, Ivana Delač Đolo i Ivana Mišura.

Foto: Ivan Gundić

Veselo kazališno društvo svoj glumački talent pokazalo je u do sad neviđenim ulogama utjelovivši nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne intrige i poigravanje realnim i nerealnim situacijama, gledateljima na smiješan i zabavan način dočarali tajne međuljudskih odnosa i ljubavi. Atraktivni omnibus u koprodukciji B GLAD Produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Sretna lica brojnih gledatelja i salve smijeha na premijernoj izvedbi novog kazališnog hita pokazali su se kao pun pogodak za prohladne jesenske dane i odlična najava vesele kazališne zime. Sljedeću izvedbu Loptica sjajna glumačka postava odigrat će već večeras, stoga požurite po svoju ulaznicu i uživajte u kazališnoj priči kakvu još niste doživjeli.

Foto: Ivan Gundić

Ulaznice za večerašnju izvedbu u 19.30 sati, te izvedbe 12. i 13. veljače također u 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 40 do 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Više informacija o kazališnom spektaklu Loptice možete pronaći na adresi ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije