Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"žene čitaju bibliju"

Nema potrebe odbaciti Bibliju ako ste feministica – ni odbaciti feminizam ako ste kršćanka

10.06.2023.
u 18:08

Zbirku eseja vrsnih katoličkih i protestantskih teologinja, “Žene koje čitaju Bibliju”, s francuskog preveo Marko Gregorić, objavio Sandorf i uredio Darko Milošić u već etabliranoj biblioteci MU

Komentara 6

PR
pritiskovic
06:03 11.06.2023.

Vrhunske teologinje!?Nešto poput stručnjaka teorijske fizike ili eksperta za prodavanje magle?

Avatar lola lola
lola lola
00:49 11.06.2023.

Nemaju one sto citati, svecenik im sve objasni na misi. Zene su bile puno bolje dok nisu znale citati.

SL
slavenZadravec
20:29 10.06.2023.

Ma dajte. Kao da netko kaže: Nema potreba da odbacite nacizam ako ste židov. Istina, kod nekih protestantskih smjerova žene su malo pripuštene, ali kod katolika je i dalje na snazi potpuna diskriminacija. Jasno. čitanje Biblije kao zanimljivog štiva za proučavanje je druga stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije